English Teacher

Oraș de lucru
Nivel carieră
Studii
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere

Candidatul Ideal

Part-time/Full-time teacher at Helen Doron English Sibiu, Cisnadie, Alba Iulia!
More Than a Job. Work You Can Love.
Are you looking for the opportunity to develop your career as a teacher in a professional environment which stimulates personal and professional growth? If you don’t have any experience in teaching, don’t worry! To become a certified HD English Teacher, you will be taught by elite trainers. You will be able to use our excellent, rich course materials that easily teach English for kids, in a natural and successful way! More than three million children have learned English with the unique Helen Doron methodology. Today, Helen Doron English is an international educational franchise with more than 1,000 learning centres in 38 countries, and is still growing.

Descrierea jobului

If you can say yes to the following questions, you might just be our next teacher:
• Love working with kids?
• Speak excellent English?
• Look for a fulfilling, independent career?
• Available to work in the afternoon? (12:00-20:00 with part-time option)
• Available to attend our 5 days training?
• Flexible and adaptive person?
Apply now or contact us at: info@helendoron.ro and find out more about your dream job as a teacher!
Come join us!

Descrierea companiei

Grupul educațional Helen Doron a obținut premiul pentru ”Cea mai bună franciză educațională pentru copii în 2019” și ”Lider în Mentoratul Global 2020”.
A fost fondat în 1985 având ca scop învățarea limbii engleze de către copii ca o limbă străină și are mai mult de 1000 de centre și grădinițe în 38 de țări.
Metoda inovatoare și de succes a lui Helen Doron sta la baza francizei Helen Doron English.Rețeaua crește și se dezvoltă rapid, în timp ce îți menține valorile principale și spiritul de comunitate care fac din Helen Doron English o afacere de succes.
Oferim cursuri variate, bazându-ne pe comunicarea în limba engleză, experimentarea conceptelor învățate și dezvoltarea într-un mediu armonios.
Cursurile se adresează copiilor începând cu 3 luni până la 19 ani, fiind diverse, adaptate nivelului de vârstă și al limbii, și a intereselor fiecărei categorii de vârstă.
Publicat 26 ian. 2022 Expiră 25 feb. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.