Publicat 30 Iun 2015 | Expiră 01 Aug 2015

Electrician

17 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Candidatul ideal aduce cu sine o buna experienta in domeniul instalatiilor electrice.
Cunoasterea limbii germane obligatorie!

Descrierea jobului

Asambleaza, instaleaza si mentine calblaje electrice si electronice, echipamente si aparate
Identifica motivele unor defectiuni la sisteme, aparate sau componente cu ajutorul echipamentului de testare si repara defectiunile
Monteaza intrerupatoare, transformatoare si alte componente
Inspecteaza sisteme electrice, echipamente si componente pentru a identifica pericole sau defectiuni si respectiv solutii pentru eliminarea acestora
Planifica cablaje electrice potrivite bazate pe necesitatile si posibilitatile unei anumite locatii
Intaleaza impamantari si cablaje la echipamente, motoare.
Poate citi si interpreta planuri de cablaje

Contract de munca in Germania.

Descrierea companiei

Grupul temPERSO se află printre primii 500 furnizori de servicii de personal din  Germania. În special în partea de sud a Germaniei, care este cea mai prosperă din punct de vedere economic, temPERSO furnizează locuri de muncă sigure împotriva crizelor.

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la contact@ejobs.ro.

Electrician  -  TEMPERSO EXPERTS GmbH

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close