ELECTRICIAN

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Cerințe:
Experienţă anterioară în urmatoarele specializări:
- echipamente electrice şi de automatizare pentru echipamente specifice industriei alimentare;
- echipamente electrice de distribuţie joasă tensiune;
- Studii medii;
- Limba engleză reprezintă un avantaj;
- Disponibilitate la program în schimburi.

Descrierea jobului

Responsabilități
-Răspunde de buna funcționare a tuturor echipamentelor electrice
-Asigură calitatea lucrărilor executate

Provocarea se adresează în special persoanelor interesate în dezvoltarea unei cariere de succes într-un mediu plăcut şi profesionist. Posibilitate de dezvoltare profesională într-o companie multinațională și condiții moderne de lucru cu tehnologie de cel mai inalt nivel. Numai persoanele selectate vor fi contactate pentru susţinerea unui interviu.

Descrierea companiei

United Romanian Breweries este prima companie de bere din Europa de Est, care a dezvoltat un proiect green field. In clasamentul companiilor internationale producatoare de bere din Romania, URBB ocupa in prezent locul 4, iar portofoliul sau este format exclusiv din marci internationale: Tuborg, Carlsberg, Skol, Holsten, Guinness si Kilkenny – ultimele doua fiind importate. Fabrica Tuborg este singura unitate de productie a companiei si in acelasi timp una dintre cele mai moderne fabrici de bere atat din Romania, cat si din cadrul grupului Carlsberg Breweries A/S. Construita in 13 luni, a produs prima sarja de bere la sfarsitul anului 1997. Compania URBB are peste 750 angajati, iar in domeniile conexe genereaza peste 4,000 locuri de munca. Compania a continuat sa-si extinda portofoliul de bauturi racoritoare, prin preluarea marcii Granini – produs 100% natural, marca de prestigiu a companiei nr. 1 pe piata din Europa.
Publicat 3 mai 2022 Reactualizat 31 mai 2022 Expiră 2 iun. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.