Publicat 10 Sep 2019 | Expiră 11 Oct 2019

Electrician

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Electrician cu experienta de minim 2 ani in realizarea de conexiuni simple (prize, lampi, doze) si complexe (tablouri electrice), la bordul navei sau in constructii terestre.
Capabil sa se relocheze (oferim cazare la Galati) si in strainatate (Olanda)

Descrierea jobului

Realizarea de conexiuni la bordul navei, la proiectele din Galati si din strainatate. Pentru cei care au experienta in lucrari electrice terestre oferim training pentru a se adapta la specificul naval.
Oferim un pachet salarial atractiv si posibilitati de promovare (sef de echipa, coordonator de proiect), asigurari medicale private si participare la profitul firmei.

Descrierea companiei

Electric Navinstal, membra a grupului de firme Alewijnse, este o companie in plina dezvoltare care realizeaza instalatii electrice la bordul navei, in santierele din Romania si din strainatate. Avand o echipa de peste 200 de angajati, compania are ca misiune construirea unor legaturi strinse in cadrul echipei si livrarea unor servicii la stardarde olandeze de calitate.

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la contact@ejobs.ro.

Electrician  -  Electric Navinstal

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close