Electrician mentenanta echipamente - Targu Mures

HIRSCHMANN AUTOMOTIVE TM 1 poziție
Anunț verificat

Anunț verificat

Textul acestui anunț a fost verificat de echipa eJobs pentru a elimina posibile greșeli sau conținut discriminatoriu.

Candidatul Ideal

Daca esti o persoana pasionata de zona tehnica, ai cunostinte si abilitati de electrica si electronica si te regasesti in cerintele postului:
 • Cunostinte tehnice in domeniul electric, scheme electrice, identificare defecte electrice;
 • Munca in echipa;
 • Orientare spre client;
 • Planificare si organizare;
 • Atentie la detalii;
Aplica pentru a afla mai multe informatii despre posibilitatea unei cariere in cadrul Hirschmann Automotive TM.

Descrierea jobului

Provocarile tale ar consta in :
 • Interventia imediata la echipamentele din zona de productie si la echipamentele din zona de utilitati, astfel incat timpul de oprire al echipamentelor sa fie minim; Interventiile sunt legate de partea electrica si electromecanica a echipamentelor si dispozitivelor.
 • Realizarea mentenantei preventive a echipamentelor conform planului anual de intretinere descris in procedura de mentenanta;
 • Dezinstalarea / instalarea echipamentelor noi sau a echipamentelor din dotare in conformitate cu regulamentele Hirschmann si a respectand legislatia in vigoare.
 • Implementeaza, mentine si imbunatateste procesele de productie astfel incat sa satisfaca cerintele clientilor interni si externi.
 • Documenteaza lucrarile realizate la Mentenanta preventiva cat si interventiile accidentale.
 • Participa la implementarea programulului 5S in Mentenanta astfel incat organizarea locului de munca in mentenanta si in toate spatiile adiacente sa fie optima.
 • Realizarea mentenantei predictive la echipamentele de productie.

Noi iti oferim:
Transport gratuit, tichete de masă, bonus lunar de performanță, bonuri cadou de sarbatori, abonament medical, al 13-lea salariu, bonus de fidelitate, posibilități de dezvoltare profesionala, ore suplimentare platite.

Asteptam cu entuziasm sa te cunoastem si sa purtam o discutie in ceea ce priveste viitorul tau in cadrul Hirschmann Automotive TM!

Descrierea companiei

HIRSCHMANN AUTOMOTIVE TM este o companie tanara si dinamica, parte a HIRSCHMANN AUTOMOTIVE GmbH. Activitatea de productie a inceput in Decembrie 2007, primele produse fiind cablaje pentru sistemele de asistenta la parcare
Cu timpul activitatea de productie s-a extins si s-a diversificat, in prezent producand peste 500 tipuri de produse pentru industria auto si nu numai.
Principalele produse realizate in HIRSCHMANN AUTOMOTIVE: cablaje pentru: senzori ABS, oglinda automata, cutia automata de viteza, senzori de presiune, deschidere automata, acceleratia electronica pentru automobile, motociclete si snowmobile, sistemele audio si video, instalatia de putere din automobile, cablaje si adaptoare pentru instalatia de putere din automobile hibrid, solutii de conectica in industria fotovoltaica.
Clientii nostri sunt principalii producatori de automobile si de subansamble din industria auto.
Angajatii nostri, calificati si dedicati se confrunta cu multe provocari noi, cu scopul de a atinge obiectivul nostru comun, acela de a obtine o pozitie de lider pe piata internationala.
Personalul nostru este orientat spre dezvolatrea profesionala si personala iar noi sprijinim aceste eforturi prin dezvoltarea unei platforme pentru invatare si imbunatatire continua.
Cresterea este posibila doar daca lucram impreuna!
Publicat 14 Sept. 2022 Reactualizat 12 Oct. 2022 Expiră 14 Oct. 2022
Administrare cookies 🍪

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență presonalizată.

Permite activarea pentru a beneficia de avantajele lor.

Poți administra oricând setările aici.