Publicat 14 Oct 2019 | Reactualizat 11 Nov 2019 | Expiră 14 Nov 2019

Electrician (industrie sau construcții):2500 EUR net/168 ore

15 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

MeisterJob este în permanentă căutare de ELECTRICIENI montatori cu un nivel minim A1 al limbii germane pentru diferite șantiere/fabrici din Germania

Cerințele postului:

- un nivel al limbii germane cel puțin A1 (este necesar să poți dialoga în limba germană întrucât angajatorul dorește să te cunoască printr-un interviu telefonic)
- calificare în domeniul electric
- experiență pe același post sau un post similar
- seriozitate, dorință, pasiune pentru meseria ta

Descrierea jobului

Beneficiile dvs.

- salarizare: 2500 EUR net/lună (salariu de bază + diurnă)
- cazare în pensiune sau casă de vacanță asigurată contracost (se retrage la sfârșit de lună din salariu)
- contract de muncă direct cu firma angajatoare din Germania (perioadă nedeterminată)
- servicii medicale și sociale aferente contractului de muncă (card de sănătate + asigurare medicală + alocație: 190 EUR/lună pentru copil/student/masterand)
- traducerile pentru angajare realizate gratuit de către un traducător autorizat de Ministerul Justiției
- mediu de lucru plăcut, în condiții europene
- siguranța unui loc de muncă și a unei cazări în condiții bune și foarte bune
- suport permanent din partea echipei MeisterJob, telefoanele sunt deschise 24/7 pentru cei angajați

Descrierea companiei

MeisterJob a luat naștere în anul 2016 fiind o firmă care activează în domeniul intermedierii locuri de muncă în străinătate. Oferim servicii de mediere personal calificat şi necalificat către ţări din Europa cu o economie puternic dezvoltată. Serviciile noastre sunt complet gratuite.
Sediul nostru se află în minunatul oraş de Sub Tâmpă, în inima ţării, în Braşov. Recrutăm din toată ţara, prezenţa la biroul nostru nu este obligatorie. Toate procedurile necesare angajării se rezolvă prin intermediul poştei electronice/E-mail sau telefonic. Astfel, dorim să simplificăm procesul de recrutare și să-ți găsim un loc de muncă potrivit în cel mai scurt timp.

MeisterJob te ajută să reuşeşti în străinătate. Serviciile noastre de mediere sunt complet gratuite. Am legat parteneriate cu mai mult de 150 de firme angajatoare din Germania, 1 firmă angajatoare din Islanda, 7 firme angajatoare din Norvegia și 5 firme angajatoare din Olanda. Companiile pentru care noi recrutăm îţi oferă un contract de muncă şi o locuinţă astfel încât toată energia ta să se consume în mod productiv la locul de muncă.
Firmele colaboratoare au fost verificate de către specialiștii noștri, astfel au fost semnate contracte cu firme serioase care apreciază forța de muncă din România și o plătesc pe măsură.

Echipa MeisterJob se bucură de aplicația ta la adresa de E-mail: [email protected] sau la numărul de telefon: 0040 771 454 060.

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la [email protected].

Electrician (industrie sau construcții):2500 EUR net/168 ore  -  MeisterJob România

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close