Electrician Inalta Tensiune - Arad

ENEL - 7 poziții
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Companie: E-Distributie Banat
Locatie: Regiunea Banat / Unitatea Inalta Tensiune / MIT Banat Zona Arad – FL Arad
Forma contractului individual de munca: Perioada determinata de 2 ani, cu posibilitatea de prelungire, prin intermediului partenerului nostru de leasing HUMANGEST.

Ce cautam:

Absolvent studii medii in domeniul electroenergetic (diploma de bacalaureat);
Absolvent de cursuri de perfectionare in domeniul de activitate constituie un avantaj;
Certificare ANRE (grad II B) constituie un avantaj;
Apt medical pentru lucru la inaltime;
Abilitati motrice (indemanare in lucrarile practice) la nivel foarte bun;
Dispus la program in ture si asigurarea orarului de consemn;
Atentie distributiva;
Abilitati bune de comunicare;
Capacitate de concentrare buna.

Descrierea jobului

Responsabilitati:
Efectueaza activitatea de exploatare si mentenanta preventiva sau accidentala in statiile electrice de transformare 110 kV/MT apartinand UO IT;
Executa activitati pe linie operativa conform solicitarilor personalului de conducere operative;
Participa la urmarirea si receptia lucrarilor;
Executa activitati legate de gestiunea clientilor, astfel incat sa contribuie la realizarea obiectivelor societatii, imbunatatirea proceselor/activitatilor si cresterea satisfactiei clientilor;
Revizii la echipamentele de comutatie.

Beneficii:

Faceți parte din Revoluția Tranziției Energetice. Faceți posibilă electrificarea curată;
Faceți parte din familia Grupului Enel, Enel fiind una dintre cele mai bune companii de utilitati din lume;
Cresterea competențelor soft și pregătire tehnică;
Servicii medicale;
Programul de integrare într-o echipă profesională, tanară și dinamică;
Oportunități de dezvoltare profesională reală;
Zile libere (Zi de naștere, Ziua Energeticianului);
Zile de concediu suplimentar în funcție de vechimea în muncă;
O structură multinațională în care poți construi o carieră.

Ce altceva trebuie să știți?
Va informam ca toate aplicatiile primite vor fi tratate cu confidentialitate. Doar candidatii selectati vor fi contactati pentru un interviu, restul de aplicatii fiind pastrate in baza de date Enel pentru o perioada nu mai mare de un an.
Grupul ENEL e o companie multigenerationala, caracterizata de valorile diversitatii si incluziunii. Indiferent de varsta, etnie, gen sau dizabilitate, aici vei gasi tot sprijinul de care ai nevoie pentru a te adapta si a obtine performanta. Pentru ca in ENEL, diferentele devin oportunitati!

Inovația, Increderea, Proactivitatea și Responsabilitatea sunt valorile de bază ale organizației noastre.

Descrierea companiei

Grupul Enel este o companie multinațională și unul din cei mai mari furnizori de servicii de energie și gaz din lume, operează în peste 32 de țări, pe 5 continente, vinde gaz și distribuie electricitate printr-o rețea de aproximativ 2,2 milioane de km bucurându-se de încrederea a aproximativ 70.000 de angajați din întreaga lume.

În România, Enel a intrat pe piață în anul 2005 și este unul dintre cei mai mari investitori privați din industria energetică, desfășurând operațiuni în domeniile distribuției de energie electrică, furnizarea, generarea de surse regenerabile de energie și în domeniul soluțiilor inovatoare de energie digitală oferind servicii pentru 3 milioane de clienți. Enel se concentrează și pe zona serviciilor cu valoare adăugată oferind clienților oferte speciale precum Enel Asistență, Enel Asistență+ pentru electricitate și Enel Asistență Gaz și Enel Asistență Gaz+ pentru gaze naturale. Astfel, clienții beneficiază de pachete de asistență tehnică pentru instalațiile interioare de utilizare a gazelor și electricității, reparații de lăcătușerie, reparații ale instalațiilor de încălzire a apei, verificare tehnică a instalației de gaz, intervenții de urgență la instalația de gaz și centrală termică.

Cu un număr aproximativ de 3.100 de angajați în România în toate companiile, cooperarea Enel-angajat se bazează pe valorile Open Power: responsabilitate, inovație, încredere și proactivitate. Este o oportunitate extraordinară de a lucra în domeniul energetic în această epocă a tranziției energetice și împreună avem șansa de a contribui în România la obiective precum decarbonizarea prin energie verde, mobilitate electrică, eficiență energetică, economie circulară, inovație, digitalizare , toate acestea respectând principiul creării valorii comune, împreună cu comunitățile pe care le deservim.

Dacă doriți să aflați mai multe despre modul în care Enel vă procesează datele din aplicația dvs., puteți accesa acest link oricând doriți: https://www.enel.ro/content/enel-ro/enel-energie/ro/megamenu/ancillary/legal.html

Publicat 1 Aug. 2022 Reactualizat 18 Aug. 2022 Expiră 31 Aug. 2022
Joburi similare

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.