ELECTRICIAN CABLARE

TOP TECH - 3 poziții
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu 500 - 800 EUR
Limbă străină Nespecificat
Industrii
Permis conducere

Candidatul Ideal

Cerinte:

Cablarea sistemelor de securitate (sisteme de detectie si alarmare, antiefractie), sisteme de control acces, sisteme CCTV, sisteme de detectie si alarmare la incendiu, audio si videointerfonie.


-realizeaza mentenanta sau reparatii la sistemele instalate ;
-executa cablarea conform proiectelor;
-instaleaza, pune in functiune si intretine sistemele de securitate instalate;
-mentinerea legaturii cu beneficiarul in vederea analizei desfasurarii lucrarilor;
-instruieste utilizatorii cu privire la functionarea si operarea sistemelor
-acorda suport tehnic beneficiarilor;

Descrierea jobului

- montarea si intretinerea sistemelor electronice de securitate (efractie, incendiu,supraveghere video) aflate in locatiile beneficiarilor, executand lucrarea in conditii de calitate si la termenul stabilit, urmarind strict respectarea proiectului tehnic;
- executarea instalarii, up-gradarii, interventiilor solicitate si activitatilor de service ale sistemelor electronice de securitate;
- cablare
- asigurarea interventiilor tehnice;
- evaluarea tehnica a sistemelor electronice de securitate instalate;

Beneficii:
Mediu de lucru dinamic, salarizare motivanta
Posibilitati de dezvoltare profesionala intr-o companie de prestigiu din zona de centru si vest a tarii, cu peste 30 ani vechime in domeniu IT&C
Cursuri si training-uri tehnice
Telefon mobil
Tichete de masa
Masina pentru interventii si deplasari pe teren

Descrierea companiei

Cu o experienta de 30 ani, incepand din 1992, TopTech si-a castigat o buna reputatie intre companiile care promoveaza echipamente si solutii IT&C in Romania, fiind constant orientata catre client si calitate.

Astazi TopTech este asociata cu tehnologii avansate, calitate si fiabilitate, are parteneriate puternice cu cei mai importanti producatori din domeniu. Aceasta inseamna pentru dumneavoastra cele mai bune echipamente la cele mai bune preturi, cu suport direct de la producatori, suport si asistenta tehnica garantata.

Am investit in oameni si astazi TopTech are peste 90 de specialisti pregatiti sa raspunda oricarei provocari din domeniul IT&C, capabili sa asigure suport si asistenta tehnica specializata. Este una dintre cele mai mari si importante companii care activeaza in acest domeniu in partea de centru si vest a tarii si suntem prezenti cu sedii si specialisti in Deva, Sibiu, Timisoara, Cluj Napoca, Alba Iulia si Medias.

Publicat 6 mai 2022 Expiră 5 iun. 2022
Joburi similare

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.