Publicat 25 Nov 2019 | Reactualizat 23 Dec 2019 | Expiră 26 Dec 2019

ELECTRICIAN AUTOMATIST

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal


Diploma de absolvire a scolii profesionale, de preferat liceu cu profil electric;
Experienta in productie de minim trei ani;
Abilitati de comunicare, planificare si organizare foarte bune;
Disponibilitate la lucrul in schimburi.

Descrierea jobului

3000 RON net, masa calda la cantina, rechizite copii, prime
Efectueaza lucrari de reparatii si intretinere la utilajele si instalatiile din spatiul de productie.
Organizeaza si desfasoara interventiile pentru reducerea la minim a timpilor de oprire a utilajelor si asigura manipularea corecta a pieselor de schimb.
Executa corespunzator interventiile pe care le face, atat din punct de vedere al calitatii cat si al termenului de executie al lucrarii.

Descrierea companiei

FOX este una din cele mai mari companii din industria de procesare a cărnii din România, aflându-se pe podiumul producătorilor naționali de mezeluri.

Adresându-se tuturor celor 22 de milioane de consumatori români, din țară și din străinătate, FOX acoperă cu produse proaspete, de calitate și gustoase toate categoriile importante de produse, respectiv de la salamuri fierte, crud-uscate, cârnați, crenvurști, șunci și parizere, până la specialități și produse afumate.

După 22 de ani de creștere organică, de la începutul activității, în 1992, FOX, având sediul în București, reunește în prezent peste 1000 de angajați, generând mult mai multe locuri de muncă, legate de afacerea principală. Ne preocupăm în permanență de dezvoltarea profesională continuă a angajaților, pentru a fi cât mai competitivi în mediul concurențial.

Expirat
ELECTRICIAN AUTOMATIST  -  Fox Com Serv Distribution S.R.L.

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close