Electrician auto marca Renault

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Permis conducere

Candidatul Ideal

Experienta minim 2 ani

Instruire in domeniu-scoala profesionala

Descrierea jobului

Responsabilitati:
- executa operatii si lucrari care vizeaza instalatia electrica a autoturismelor in scopul functionarii acestora la standardele impuse de producator

Descrierea companiei

Masini, tehnologie avansata si oameni frumosi.
Acesta este universul din care Auto Cobalcescu face parte inca din 1991.

Aici poti lua contact cu ce ofera astazi viitorul si cu cele mai noi creatii Dacia, Renault, Nissan, BMW si Mini, atat de admirate, apreciate si dorite. Iar clientii nostri, pentru masinile lor, apeleaza la profesionalismul si pasiunea echipei noastre.

Daca tot ai ajuns pana aici, vrem sa-ti spunem cate ceva despre noi. La Auto Cobalcescu, experienta si excelenta obtinute in timp, fac o echipa extraordinara cu entuziasmul si aspiratiile celor mai tineri, unii abia absolventi. Ingineri, tehnicieni, economisti, specialisti in vanzari, suntem cu totii colegi si prieteni. Invatam unii de la ceilalti, muncim impreuna, luptam pentru succes, iar uneori mai si gresim. Facem aceasta in fiecare zi pentru ca vrem, pentru ca ne place, castigam impreuna, avem incredere unii in ceilalti si, mai ales, pentru ca viitorul se transforma odata cu noi.

Esti la inceputul carierei tale si vrei sa inveti?
Ai experienta, vrei sa o valorizezi si sa o impartasesti?
Vrei sa confirmi si sa fii mai bun?

Noi vrem sa investim in tine si sa iti rasplatim performanta.
Publicat 5 mai 2022 Reactualizat 19 mai 2022 Expiră 4 iun. 2022
Joburi similare

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.