Publicat 21 Aug 2019 | Reactualizat 18 Sep 2019 | Expiră 21 Sep 2019

Electrician în Pregătire (101270)

19 posturi |  Aplicare externa
Ai aplicat
Expirat
Nu uita să îți finalizezi aplicarea pe site-ul angajatorului! Vei avea mai multe șanse de a fi chemat la interviu.
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Profilul tău

Educaţie necesară: Scoală profesională, Liceu de specialitate/ electrician pentru exploatarea reţelelor electrice;

Experienţă practică necesară: Maxim 5 ani vechime în muncă;

Altele: Permis de conducere categoria B; cunostinte IT-MS Office, Disponibilitate de adaptare a programului de lucru la cerinţele postului.

Descrierea jobului

Ce vei face

O echipă formată din peste 5500 de colegi în România. În cele 13 ţări în care e prezent grupul, suntem mai mult de 40 000. O companie atât de mare şi de diversă înseamnă oportunităţi de dezvoltare profesionala şi personală pe măsură.
Dacă vrei să fii coleg cu ei, compania Delgaz Grid (parte a grupului E.ON) are nevoie de tine în următoarele locații: Iaşi,Vicovu de Sus,Vatra Dornei,Piatra Neamţ,Roman,Săveni,Botoşani,Vaslui,Negreşti,Bicaz,Comăneşti,Fălticeni,Suceava,Huşi
Pentru că meseria se învaţă de la cei mai buni şi experimentaţi, ţi-am pregătit un program de instruire destinat debutanților cu durata de 24 luni, interval în care te vei afla sub îndrumarea unui mentor, care se va asigura că nu îţi lipseşte nimic în procesul de învățare.

Ce îţi oferim

Pachet salarial atractiv;
Tichete de masă;
Asigurare privată de sănătate;
Pensie facultativă;
Prima de vacanţă.

Descrierea companiei

E.ON este mai mult decât oportunitatea de a te bucura în CV-ul personal de reputaţia unui angajator din top global Fortune 500 şi de premizele unei cariere solide, pline de beneficii. Este despre apartenenţa la o comunitate energică de colegi cu istorie şi experienţe în industrii diverse, care au în comun forţa, spiritul social, privirea inainte, şi mai ales – faptul că te poţi baza pe ei. E.ON este pentru cei care vor libertatea de a transforma o industrie şi au capabilitatea de a face ce şi-au propus.

Ai aplicat
Expirat
Nu uita să îți finalizezi aplicarea pe site-ul angajatorului! Vei avea mai multe șanse de a fi chemat la interviu.
Electrician în Pregătire (101270)  -  Delgaz Grid S.A.

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close