Publicat 06 Ian 2019 | Reactualizat 05 Feb 2019 | Expiră 06 Feb 2019

Electrical and Mechanical Engineer

4 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Studii tehnice de specialitate
Dornic de a aprofunda si dezvolta propriile abilitati in domeniu
Spirit de echipa,
Disponibilitate la deplasari atat in tara cat si in strainatate.
Vorbit fluent una din limbile Engleza si/sau Germana

Descrierea jobului

Responsabilitati:
- Efectuare montaj electric si mecanic la linii de productie in diferite fabrici din tara si strainatate
- Punere in functiune, Teste
-Intretinere linii de productie
- Lucrari de mentenanta Masini si Automatizari Industriale din segmentul AUTOMOTIVE
- Relocari de linii de productie in tara si in strainatate

- Constituie avantaj familiarizarea cu sistemele de comanda PLC si CNC

Descrierea companiei

Principii ale companiei

"Oricine se opreste din a-si dori sa fie mai bun, a incetat sa mai fie bun."
— Robert Bosch


ISInternational suntem noi, o companie de engineering si servicii la nivel mondial, o echipa formata din oameni din tari diferite, de religii si culturi diferite. Impreuna suntem ISInternational. Pentru ca suntem pur si simplu unici. Pentru ca noi lucram independent de rasa, origine, religie ori orientare politica.
Suntem ISInternational. Corectitudine si respect, competenta si diversitate, traditie si spirit de echipa, toate aceste valori reprezinta baza performantelor noastre si ne fac unici.

Dorinta de a se angaja cu tot angajamentul lor fata de companie, se aplica tuturor persoanelor din companie deopotriva. Independenta economica a companiei este obiectivul nostru final.

Suntem independenti. Cresterea pe forte proprii este primordiala pentru noi. Cautam proximitatea geografica a clientilor nostri si, de asemenea, suntem constienti de importanta unei centrale puternice. In tot ceea ce facem, ne ghideaza corectitudinea, respectul si increderea.

Corectitudine ~ Echitate ~ Integritate ~

Ne asumam responsabilitatea sociala. In acelasi timp, acordam atentie transparentei si comunicarii deschise. Pentru ca aceasta creeaza incredere.

Noi acordam atentia noastra pentru protectia mediului inconjurator. Noi incercam sa sprijinim in toate amplasamentele noastre proiecte care promoveaza dezvoltarea sociala si servesc oamenilor. Noi traim egalitate si respingem discriminarea de orice fel.

Avem parteneri ~ Clientii, furnizorii si prestatorii de servicii sunt partenerii nostri

Comportamentul deschis, cooperant determina colaborarea noastra cu partenerii nostri de afaceri. Punem mare pret pe valoarea afacerii pe termen lung.

Pentru mai multe detalii vizitati site-ul nostru: www.isinternational.ro

Va asteptam cu drag!


Cu respect,
Echipa IS International

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la [email protected].

Electrical and Mechanical Engineer  -  Industries Service International

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close