Publicat 23 Iun 2020 | Reactualizat 07 Iul 2020 | Expiră 23 Iul 2020

EDUCATOR/EDUCATOARE (cu normă întreagă)

1 post
Însoțim (vieți) căi de viață - ceea ce este mai mult decât un loc de muncă!

In domeniul pedagogiei cu copii mici, trebuie să aveți disponibilitatea de a păși pe căi noi. Veți modela/crea un spațiu al încrederii în care se vor dezvolta copii. Trebuie să vă facă plăcere activitățile cu copii și familiile romi care necesită multă abilităţi de structură, sprijin și incurajare pentru înfruntarea situațiilor din viață. Trebuie să dispuneți de o capacitate accentuată de transpunere și comunicare clară, deschisă, de asemenea cu stima și aprecierea valorilor.

Ideal ar fi să fiți o educatoare calificată cu experiență în colaborarea cu familiile și copii romi. Ar fi de dorit să fiți absolventa Universității Babeș-Bolyai, Universității din Oradea sau similare.

Acest post vă permite înrt-un spațiu o libertate extinsă de acțiune, dându-vă de asemenea și dvs. posibilitatea unei dezvoltări proprii. Pentru noi, munca în echipă este foarte importantă, fiind în același timp promovată și așteptată de noi.

Persoanele pe care le veți asista vorbesc limba maghiară, respectiv romă, ca urma, trebuie să vorbiți fluent limba maghiară. In afară de aceasta, pentru desfășurarea activității la BuKi, prezintă avantaj cunoștințe bune de limba germană, respectiv engleză. In vederea extinderii programului nostru, pentru grupa părinte-copil, căutăm un

EDUCATOR/EDUCATOARE (cu normă întreagă) 

calificat/ă.

Postul cuprinde o prioritate socială și una pedagogică: înființarea unui grup părinte-copil și colaborarea activă cu femeile roma și familiile acestora, precum și implicarea copiilor mici în programul BuKi.

Din toamnă grupa părinte-copil se va începe ca o activitate nouă la BuKi. Prin aceasta se realizează implicarea copiilor mici în programul nostru, prin obișnuința cu structura zilnică organizată. In acest cadru se formează orarul (programul zilnic) al copiilor, se face planificarea grupei părinte-copil, păstrându-se contactul zilnic cu familia. „BuKi” este un Centru de zi pentru copii Romi din localitatea Cidreag, lângă Halmeu, aici sunt îngrijiți zilnic 30 de copii, repartizați în patru grupe. Copiilor li se servește micul dejun, apoi merg la școală și în final primesc masa de prânz urmând ca după masa să participe la activităţi educaționale şi pedagogice.Programul BuKi reprezintă mai mult decât o activitate de alfabetizare: prin intermediul asistenței sociale, atenuăm obstacolele din fața copiilor, formându-se astfel o punte dintre ei și școala locală.

Pe lângă salariu, vă mai oferim o mulțime de bonusuri. BuKi asigură copiilor o șansă – însoți-ne în acest program! 

Trimiteți-ne candidatura dvs. prin email la coordonatoarea noastră Greta Marcu, info@buki-cidreag.de. La numărul 0040 740150762 vă acordăm cu plăcere informații suplimentare.Vă așteptăm cu drag !
EDUCATOR/EDUCATOARE (cu normă întreagă)  -  BuKi – Hilfe fur Kinder in Osteuropa e.V.

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close