Publicat 10 Iul 2006 | Reactualizat 08 Aug 2006 | Expiră 10 Aug 2006

Economist

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Candidatul i se cer studii superioare, abilitati operare calculator, experienta; limba engleza si italiana constituie un avantaj.

Descrierea jobului

Candidatul va trebui sa se integreze in Departamentul Financiar - Contabilitate.

Descrierea companiei

Trefo SA va ofera o gama larga de produse metalurgice, incluzand cuie, diverse tipuri de sarma, otel rotund calibrat si otel beton.
Experienta indelungata, inca din 1957, este o garantie a calitatii produselor si serviciilor oferite. Urmand principiul conform caruia « e greu sa ajungi primul dar si mai greu este sa te mentii », eforturile companiei Trefo se indreapta spre imbunatatirea continua a produselor sale si a serviciilor comerciale pe care le ofera.
O schimbare importanta in cadrul companiei s-a produs in luna august 2002, moment in care compania Trefo a devenit o societate privata cu capital majoritar strain. Ca urmare a acestei schimbari, a fost demarata o ampla campanie de restructurare si aliniere a fabricii la cerintele pietei europene cu investitii importante atat pe linea productiei cat si pe cea a resurselor umane.

Expirat
Economist  -  SC Trefo SA

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close