Economist

HIAROM INVEST SRL - 1 poziție
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere

Candidatul Ideal

Sediul companiei este este in zona Chitila Str. Macesului Nr.8, Localitatea Dragomiresti Vale

Cerinte:
 • Studii superioare economice financiar-contabile;
 • Experiență anterioară în gestionarea și realizarea evidențelor contabile pe un post similar de minim 3 ani;
 • Cunoștințe solide de contabilitate;
 • Cunoștințe foarte bune de legislație financiar – contabilitate;
 • Cunoștințe bune operare PC (Word, Excel);
 • Reprezintă un avantaj experienta anterioara cu un programului de contabilitate

Descrierea jobului

Responsabilitati:
 • Operare documente contabile primare: facturi de achiziții, note de intrare/recepție stocuri, ordine de deplasare, deconturi, extrase bancare;
 • Verificarea codurilor Intrastat;
 • Alocarea în sistem a înregistrărilor efectuate pe conturi contabile și centre de cost conform metodologiei contabile existente și informațiilor primite;
 • Arhivarea și evidența documentelor contabile înregistrate;
 • Organizeaza și asigură efectuarea corectă și la timp a înregistrărilor în contabilitate, cronologic și sistematic, potrivit planurilor de conturi și normelor legale emise de instituțiile de reglementare legala pe baza documentelor justificative ale tuturor operațiunilor patrimoniale;
 • Verifică partenerii dpdv TVA, inactivitate, TVA la încasare, alte verificări conform legislației.
 • Inregistrarea deconturilor de cheltuieli si a facturilor de marfa si servicii in programul de gestiune.

Beneficii:
 • Salariu fix + bonuri de masa;
 • Decontare transport;
 • Beneficii non-financiare: certificări, training etc.;
 • Oportunități de dezvoltare atât profesională, cât și personală, într-un mediu profesionist și dinamic, alaturi de o echipa tanara in plina expansiune

Descrierea companiei

Hiarom Invest este unicul importator în Romania al macaralelor hidraulice pentru uz general, marca HIAB, al macaralelor LOGLIFT – JONSERED, folosite pentru manipularea bustenilor sau a deseurilor reciclabile, al carligelor pentru manipulat containere, tip hookloader, marca MULTILIFT, al motostivuitoarelor transportabile, montate in spatele autosasielor, marca MOFFETT si al obloanelor ridicatoare ZEPRO. Hiarom Invest este unic reprezentant pe piata din Romania al producatorului de basculante KH-KIPPER.

Divizia Hiarom Cranes proiecteaza si produce macarale speciale conform cerintelor clientilor. Pornind de la analiza necesitatilor, studiu de amplasare, analiza economica, putem proiecta un produs adaptat nevoilor individuale.

Divizia Hiarom Railway are ca principal obiect de activitate proiectarea, constructia, montarea si repararea camioanelor sina-sosea cu echipament de sudura, vehiculelor speciale pentru transportat sina, excavatoarelor echipate cu sistem de rulare pe calea ferata si echipamente de sudura, precum si carucioare autopropulsate pentru transportul muncitorilor. Utilajele sunt folosite pentru diverse aplicatii: incarcarea si descarcarea vagoanelor cu diverse materiale, echipamente, traverse, sine, tractarea vagoanelor.

Divizia Hiarom Suprastructuri are ca principal obiect de activitate proiectarea, constructia, montarea si repararea suprastructurilor pentru autocamioane. Producem platforme cu obloane, platforme si remorci pentru transport busteni, remorci si semiremorci in diverse configuratii, platforme pentru transport auto si basculante. Instalam echipamente hidraulice diverse pe autovehicule (macarale, pluguri, perii, freze, sararite) si realizam modificari constructive pentru autocamioane (lungiri / scurtari de ampatamente si console, instalare de cutii de transfer, montaj placi plug).

Grupul nostru firme este compus din societati cu capital privat, ce ofera clientilor sai servicii si produse complexe. Suntem mandri de echipa noastra, care reprezinta cu maxima loialitate firma, sporind si pe aceasta cale reputatia acesteia. Prin gandirea noastra flexibila, orientata spre succes, garantam satisfacerea maxima a nevoilor clientilor nostri. Inovatia este o cerinta strategica in grupul nostru de firme, astfel putem oferi clientilor nostri pachete de servicii actualizate si eficiente.

Din grupul nostru de firme mai fac parte urmatoarele societati:

EPCO (Echipamente pentru Constructii SRL) este unicul importator al producatorului de macarale turn JASO, Spania. EPCO detine echipamente, mana de lucru si experienta necesara pentru a tine proiectul dumneavoastra in buget si in termenele de executie asumate. Oricare este natura proiectului pe care vreti sa-l porniti rezidential, comercial, industrial, de infrastructura, utilitati (statii de epurare, …), echipa EPCO se potriveste perfect proiectului tau.

Publicat 19 mai 2022 Reactualizat 16 iun. 2022 Expiră 18 iun. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.