Publicat 25 Iul 2019 | Expiră 25 Aug 2019

ECONOMIST

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

- Absolvent studii economice ( de preferinta, sectia Contabilitate si Informatica de Gestiune) ;
- Experienta minim 2 ani in domeniul activitatii financiar-contabil;
- Cunoastere operare PC - MS Office -nivel avansat
- Cunoasterea programului de contabilitate Gestiune 3.0 Attosoft constituie un avantaj
- Cunoasterea legislatiei si a documentelor financiar-contabile;
- Capacitate de organizare si planificare
- Persoana cooperanta si cu spirit de echipa.

Descrierea jobului

- Evidenta stocurilor, introducerea datelor si prelucrarea tuturor operatiunilor de gestiune (intrari, iesiri, transferuri);
- Intocmeste corect / la termenele stabilite, verifica si reconciliaza rapoarte si situatii, care se refera la documente, date si informatii financiar/contabile de gestiune, legate de responsabilitatile postului, acestea fiind solicitate de conducerea societatii, pentru gestionarea financiara si operationala a companiei;
- Intocmirea tuturor rapoartelor predefinite si ad-hoc in vederea efectuarii lucrarilor de inchidere de luna/trimestru/semestru/an (rapoarte strict legate de obiectivul postului).

Descrierea companiei

SALTEMPO este o companie cu experienţă îndelungată în procesarea cărnii de porc, vită, oaie şi pasăre. În decursul anilor de activitate, SALTEMPO s-a preocupat permanent de creşterea calităţii şi a diversităţii produselor sale.
Produsele SALTEMPO cuprind atât preparate din carne, peste 120 de sortimente: şunci, bacon, specialităţi, parizere, salamuri, crenvurşti, tobe şi pateuri, produse vegetale şi de post, semipreparate grill, cât şi carne tranşată refrigerată sau carne congelată, fabricate în Sistem de Management al Siguranţei Alimentului ISO 22000:2005.
Produsele sunt fabricate sub trei branduri: SALTEMPO - prospeţime şi savoare pentru fiecare, COSTACHE - mezeluri tradiţionale, APPETIT - gust deosebit, care sunt mărci înregistrate, proprietate SALTEMPO.
Mezelurile SALTEMPO au prezentare şi savoare specifice tradiţiei româneşti, dorind să satisfacă cele mai diverse gusturi şi exigenţe. Utilizarea unor materii prime atent selecţionate şi a condiţiilor tehnologice de ultimă generaţie dă produselor savoare şi calitate.
O componentă a activităţii o constituie capacitatea de a crea produse noi, după reţete unice, cu ingrediente naturale, care fac deliciul consumatorilor.
Modul de prezentare al mezelurilor SALTEMPO este atât vrac, cât şi porţionate sau feliate în funcţie de piaţa către care sunt oferite. Ambalarea se face sub vacuum sau în atmosferă protectoare, fapt ce determină asigurarea unor termene de valabilitate mărite.
Calităţile nutritive ale produselor SALTEMPO le recomandă pentru intreaga ta familie care va beneficia din plin de energia necesară activităţilor zilnice.

Expirat
ECONOMIST  -  SALTEMPO SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close