Publicat 04 Feb 2019 | Expiră 07 Mar 2019

ECONOMIST

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

- Studii superioare economice
- Experienta de cel putin 3 ani in domeniul financiar-contabil - experienta in firma de contabilitate constituie un avantaj
- Experienta in contabilitatea de gestiune
- Capacitate mare de concentrare, capacitate de analiza si sinteza
- Atentie la detalii
- Abilitati numerice
- Capacitatea de a lucra cu volum mare de informatii zilnic

Descrierea jobului

RESPONSABILITATI:
- Verifica efectuarea corecta si la timp a inregistrarilor contabile privind: incasarile in numerar si prin bancile unde societatea are deschise conturi, precum si a platilor efectuate in numerar si prin conturile bancare, atat in lei, cat si in valuta; conform normelor si procedurilor interne
- Solicita informatii de la unitatile teritoriale asupra diferentelor rezultate dintre incasarile efective din extrasele de cont si incasarile operate in aplicatai electronica proprie
- Inregistraza si tine evidenta in detaliu a diferentelor contabile dintre cele doua situatii conform procedurilor interne de lucru
- Asigura efectuarea inregistrarilor contabile privind cheltuielile pe centre de cost, dupa natura lor, deductibilitate si in ordine cronologica.
- Verifica ca documentele aferente cheltuielilor inregistrate, sa contina toate datele de identificare a furnizorului , cheltuielile sa fie aprobate conform notelor interne, documentele justificative sa fie intocmite conform legislatiei (factura, bon fiscal, chitanta )
- Asigura inregistrarea tuturor veniturilor si cheltuielilor conform contabilitatii de angajamente
- Verifica lunar concordantele dintre informatiile existente in sistemul contabil si cel tehnic, balantele de verificare sa fie echilibrate, verifica rulajele conturilor corespondente.
- Verifica la sfarsitul fiecarei luni soldurile finale ale conturilor pe care lucreaza sau le are in gestiune, pe unitatile gestionate, verifica anularile de polite.
- Verifica si regleaza incasarile neoperate din extrasele bancare .
- Colaboreaza cu alte departamente in vederea clarificarii situatiilor din punct de vedere al inchiderii debitlor in conformitate cu reglementarile contabile.( regrese intermediari, salariati sau alt tip de regres)
- Inndosariaza si arhiveaza documentele in conformitate cu procerdurile interne de lucru in acest sens
- Intocmeste rapoarte specifice activitatii sale
- Executa si alte sarcini, din sfera sa de activitate, primite de la seful ierarhic

Descrierea companiei

EUROINS Romania face parte din EIG - Grupul EUROHOLD, care este prezent pe pietele de asigurari din Spania, Romania, Bulgaria, Macedonia, Serbia si Turcia.
Format in anul 2006, grupul este unul dintre cele mai mari din Europa de Est, avand investitii orientate catre patru mari ramuri: finante, auto, industrie si imobiliare.
EUROINS Romania se afla in primele 10 companii de asigurari din aceasta tara si este prezenta pe piata de profil de 19 ani. Reteaua teritoriala numara peste 46 de unitati, oferind toate tipurile de asigurari non-viata, adaptate continuu nevoilor clientilor.

EUROINS azi:

• Peste 500 de angajati
• Peste 500.000 de clienti
• Peste 1500 de consultanti in asigurari

Misiunea companiei:

• Consultanta pentru servicii de calitate
• O gama completa de riscuri acoperite
• Simplitate si Transparenta
• Promptitudine si corectitudine

Echipa Euroins

Expirat
ECONOMIST  -  SC EUROINS ROMANIA ASIGURARE-REASIGURAE SA

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close