Economist contabil

SC B&B COLLECTION SRL 1 poziție
Anunț verificat

Anunț verificat

Textul acestui anunț a fost verificat de echipa eJobs pentru a elimina posibile greșeli sau conținut discriminatoriu.

Candidatul Ideal

- studii superioare economice
- experienta in domeniul financiar-contabilitate de min.5 ani.

Descrierea jobului

- operarea in contabilitate a vanzarilor efectuate in magazinele societatii si a facturilor de achizitii de bunuri si servicii;
- verificarea si concilierea soldurilor conturilor de marfuri cu soldul stocului de marfuri pentru magazinele societatii;
- verificarea si arhivarea documentelor in conformitate cu procedurile interne ale societatii;
- importul in programul de contabilitate a extraselor de cont pentru incasarile cu cardul si verificarea acestora;
- pregatirea datelor in vederea intocmirii declaratiei 394;
- lunar calculeaza profitabilitatea pe magazine si tagetele de vanzari;
- alte lucrari in necesare departamentului financiar-contabil;

Oferta (bonusuri, beneficii)
- salariu motivant;
- mediu de lucru excelent in cadrul unei echipe tinere si creative;
- oportunitatea construirii unei cariere in cadrul celei mai mari retele de magazine de ceasuri, bijuterii si cosmetice.

Descrierea companiei

Ca importator oficial si distribuitor autorizat in piata romaneasca, B&B Collection ofera peste 100 de marci internationale de ceasuri si bijuterii, produse certificate original prin intermediul magazinelor din toata tara. Compania isi asteapta pasionatii de orologie si bijuterii de lux in 4 concepte de magazine specializate in vanzarea asistata a ceasurilor si bijuteriilor (Kultho, Splend’or, Be in time si B&B Collection) dar si pe cel mai mare magazin online al companiei www.bb-shop.ro.

Prin oferirea produselor de marca, valoare si calitate reunoscute international, care se regasesc in cele mai recente colectii prezentate la principalele targuri si expozitii internationale de profil, B&B Collection isi pastreaza calitatea de lider in piata importului si distributiei de ceasuri si bijuterii.

B&B Collection are o atitudine orientata catre client, succesul dobandit odata cu experienta acumulata ca participant activ pe pietele nationale si internationale fiind confirmat de gradul inalt de satisfactie a clientilor si partenerilor sai. Calitatea produselor oferite, este certificata de normele europene urmarite atent de partenerii externi si garanatata de companie, prin servicii post vanzare de care beneficiaza toti clientii.

B&B Collection vine in intampinarea nevoilor clientilor si partenerilor sai cu produse si servicii calitative, asigurand o comunicare eficienta si un feed-back constructiv. De asemenea, spiritul inovativ al companiei a permis la crearea celor patru concepte de magazine - KULTHO, Splend'or, Be in time si B&B Collection specializate in vanzarea asistata a ceasurilor si bijuteriilor, ce urmeaza valorile organizationale definitorii, dar si a doua concepte de magazine cosmetice KENDRA beauty cosmetics si KENDRA make up.

Magazinele B&B Collection sunt localizate in cele mai importante centre comerciale din tara. Si ofera o atmosfera familiara punandu-va la dispozitie o varietate larga de produse de cea mai buna calitate la preturi competitive. Echipa B&B Collection este una ambitioasa, pasionata si pregatita sa accepte noi provocari zilnic. Personalul magazinelor isi asteapta clientii pentru a le oferi o experienta unica si profesionala de cumparare, cu cele mai bune sfaturi si o varietate de produse de la brandurile preferate.

Alatura-te echipei B&B Collection!

Publicat 6 Iun. 2022 Reactualizat 4 Iul. 2022 Expiră 6 Iul. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos
Administrare cookies 🍪

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență presonalizată.

Permite activarea pentru a beneficia de avantajele lor.

Poți administra oricând setările aici.