Publicat 21 Nov 2019 | Reactualizat 21 Dec 2019 | Expiră 22 Dec 2019

Echipa de vanzari FLANCO CISNADIE, GHEORGHENI si ORASTIE

5 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal


Vrei să faci lucruri peste așteptări și să înveți ceva nou in fiecare zi?
Ești comunicativ, optimist, dornic să faci parte dintr-o echipa frumoasa, tanara, si dinamica de profesioniști din retailul electro-IT din România?
Flanco este cel mai eficient retailer IT&C, electronice și electrocasnice. Compania se numără printre inițiatorii evenimentului Black Friday în România și își propune să devină retailer-ul preferat de electro-IT al românilor.
Daca ai experienta relevanta intr-o pozitie similara, preferabil in domeniul vanzarilor de produse IT & C/electronice & electrocasnice, esti o prezenta agreabila, si detii excelente abilitati de comunicare si prezentare si iti place sa lucrezi in echipa inconjurat de tehnologie, atunci aplica pentru unul dintre posturile de mai jos.

Descrierea jobului

Misiunea unui Director de magazin in Flanco:
- Participa intens si activ la realizarea obiectivelor calitative, dar si cantitative si la atingerea targetului de vanzari;
- Dezvolta, coordoneaza si motiveaza echipa din subordine in vederea atingerii obiectivelor de vanzari;
- Promoveaza si comercializeaza produse electronice si electrocasnice, alaturi de echipa pe care o coordoneaza;
- Este responsabil de managementul eficient al stocului de marfa;
- Monitorizeaza piata de profil din domeniul electronic si IT&C.

Cerinte:
- Experienta relevanta intr-o pozitie similara, preferabil in coordonarea unei echipe de vanzari in retail;
- Cunostinte solide despre produse IT&C/electronice & electrocasnice, tehnici de vanzare, negociere, cunostinte despre managementul echipei;
- Foarte bune abilitati de comunicare si leadership;
- Studii superioare finalizate;
- Capacitatea de a motiva echipa in depasirea targetelor;
- Focus catre performanta si pozitionarea magazinului in top-ul vanzarilor.

Consultantii de vanzari au urmatoarele responsabilitati:
- Promovarea si comercializarea serviciilor Flanco si produselor din domeniul electronice/electrocasnice si IT&C;
- Furnizarea asistentei si suportului tehnic clientilor;
- Participarea intensa si activa la realizarea obiectivelor calitative, dar si cantitative ale echipei magazinului si la atingerea targetului de vanzari.

Ofiterii de credite au urmatoarele responsabilitati:
- Informeaza, recomanda si consiliaza clientii in legatura cu produsele de credite de consum si cu produsele si serviciile FLANCO;
- Contribuie la atragerea de clienti noi si la retinerea celor actuali;
- Organizeaza finalizarea activitatii de creditare consum (daca este aprobata de centrala) din partea unitatii, in concordanta cu regulile si procedurile aplicabile;
- Pastreaza relatiile/corespondenta cu clientii pe probleme de creditare consum, in concordanta cu regulile si procedurile aplicabile;
- Studiaza oportunitati pentru creditele de consum si contacteaza potentialii clienti;
- Urmareste dezvoltarea pietei in domeniul creditelor de consum (schimbari in nevoile clientilor, produse noi ale competitiei, etc.)

Beneficii:
- Oportunitatea de crestere financiara prin acces la bonus de performanta pentru indeplinirea targetelor de vanzari;
- Oportunitatea de dezvoltare prin training-uri de vanzari, servicii, training de produs si oportunitatea de a promova in companie;
- Program flexibil;
- Bonuri de masa;
​- Stabilitate pe termen lung.

Descrierea companiei

Cine suntem noi?

Din 1994 Flanco are o misiune: să facă viața mai ușoară și mai frumoasă oamenilor prin intermediul tehnologiei. Și cum nu există doi oameni la fel, ușorul și frumosul îmbracă la fel de multe forme precum numărul celor care ne trec pragul magazinelor. Pe toți acești oameni îi călăuzim prin mulțimea de produse, branduri și oferte pentru a le oferi soluția corectă: produsul care le face lor viața mai ușoară și mai frumoasă. Pentru că nimic nu se compară cu zâmbetul unui om fericit că are în sfârșit exact ceea ce și-a dorit. Zâmbetul care se regăsește în sigla noastră și pe care fiecare dintre noi, cei de la Flanco, dorim să-l vedem pe chipurile clienților noștri.

Iată de ce ne interesează în cel mai înalt grad cine ești tu, cel ce citește aceste cuvinte. Vrem să strângem alături de noi oameni de la care să învățăm, oameni care să învețe unii de la alții, oameni care să-și pună în valoare ceea ce îi face unici. Oameni alături de care să creștem. Oameni care să crească alături de noi.

#SuntemFlanco. Creștem Oameni.

Flanco Retail S.A. colectează și procesează datele tale personale în conformitate cu prevederile Regulamentului General privind Protecția Datelor UE 2016/679 și legislația națională de implementare. Detalii suplimentare, precum și eventualele actualizări privind politica de prelucrare a datelor personale, pot fi consultate la adresa https://www.flanco.ro/prelucrare-date-personale-in-cadrul-procesului-de-recrutare.

Expirat
Echipa de vanzari FLANCO CISNADIE, GHEORGHENI si ORASTIE  -  FLANCO RETAIL SA

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close