Publicat 09 Iun 2021 | Reactualizat 16 Iun 2021 | Expiră 09 Iul 2021

E-Commerce Product Manager with German

2 posturi

Candidatul ideal

Căutăm un coleg energic, cu o atitudine „can do”, care să se bucure de provocări, să lucreze în echipă și să fie interesat de construirea unei cariere semnificative!

Cerințele postului:
Abilități analitice și organizaționale în utilizarea mai multor surse de informatii despre vanzari, prețuri, marketing și informații detaliate despre produs.

În calitate de Product Manager, veți colabora strâns atat cu departamentul de vanzari, cat și cu cel de achizitii, conducând procese de optimizare a anunturilor listate.

  • Este obligatorie cunoasterea limbii germane (nivel B1 - C2).
  • ​Prezinta un avantaj, experienta in domeniul comertului online.

Descrierea jobului

Responsabilitatile locului de munca:

1. Comunici în mod regulat cu departamentul de achiziții pentru a te asigura că sunt dezvoltate cele mai precise și cele mai bune materiale de prezentare.
2. Colaborezi direct cu fotografii și designerii grafici pentru a crea materiale de marketing captivante care să stimuleze vânzările, cu ilustrații și texte clare, ușor de înțeles.
3. Te asiguri ca așteptările privind eficiența si calitatea listării sunt indeplinite.
4. Optimizezi anunturile listate din punct de vedere SEO (search engine optimization) si SEM (search engine marketing), al continutului si implementezi strategii de marketing.
5. Acorzi asistenta departamentului de achizitii, pentru solutionarea si remedierea eventualelor probleme aparute. Identificarea problemei și abilitatea de a lucra cu departamentul de achiziții și asigurarea calității pentru a implementa planul de acțiuni corective și cu departamentul de proiectare pentru a corecta eventualele probleme.
6. Te asiguri ca articolele listate, sunt in permanenta competitive.
7. Analiza datelor - Interpretezi rapoarte si colaborezi cu departamentul de vanzari, pentru o cat mai buna listare.
8.Cercetarea pieței produselor: colaborezi cu departamentul de achiziții pentru a adauga noi articole in portofoliu.

In calitate de E-Commerce Product Manager, planifici și directionezi operațiunile zilnice ale produselor in mediul online. Dezvolti strategii pentru a crește vânzările online, a crește profitabilitatea și a crea campanii de marketing care vor crește vânzările și totodata portofoliul de clienți. Colaborezi cu serviciul clienți si departamentul ce asigura controlul calitatii pentru a te asigura că nevoile clienților sunt satisfăcute și reclamațiile produselor sunt soluționate și prevenite. Te asiguri că toate produsele sunt listate eficient pentru a maximiza vânzările și profitabilitatea.

Gama salarială atractiva, beneficii multiple, precum și posibilități de avansare.

  • Salariu competitiv;
  • Reduceri la diferiți parteneri;
  • Prime de sarbatori si prime de performanta;
  • Ai ocazia sa lucrezi intr-un mediu placut, in care se pune mare accent pe calitatea colectivului; totodata, ai ocazia de a te dezvolta impreuna cu compania noastra si a deveni un pilon important in angrenajul echipei.

Descrierea companiei

Compania S.C. E-Parts Connection SRL a fost înființată în anul 2010 în Timișoara. Oferă servicii de administrare bază date, relații clienți, design, programare, marketing si cercetare pentru unul dintre cei mai mari parteneri eBay și Amazon din Europa.

Compania se poate mândri cu mai multe premii câștigate, nu mai puțin de patru ani la rând. Acest lucru se datorează echipei profesioniste care întâmpină mereu nevoile clienților și oferă soluții avantajoase.

Compania dispune în momentul de față de mai multe departamente în cele mai căutate cinci limbi internaționale: germană, engleză, franceză, italiană și spaniolă.

Firma promite reevaluarea pieței, cât și optimizarea constantă a soluțiilor oferite. Procedurile sunt implementate cu sârguință în scopul bunului mers al platformelor, al rapidității și calității, ele sunt deasemenea înnoite, pentru dezvoltarea continuă și sigură a pieței online.

Angajamentul companiei SC E-Parts Connection SRL este de a oferi servicii profesioniste la cele mai înalte standarde în domeniul de activitate.

E-Commerce Product Manager with German  -  E-Parts Connection

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close