de ani Fără Frică...

E momentul să sărbătorim și să îți mulțumim că ești alături de noi! Hai să revedem împreună aventurile prin care am trecut și să descoperi surprizele pe care ți le-am pregătit

Publicat 19 Oct 2019 | Reactualizat 18 Nov 2019 | Expiră 19 Nov 2019

Distribuitor PFA / SRL cosmetice organice in saloane si SPA

5 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Distribuitor (PFA / SRL) cu experienta si portofoliu de clienti in domeniul beauty: saloane de infrumusetare, cabinete cosmetice, centre SPA
Zonele de interes: Bucuresti, Ilfov, Prahova, Dambovita, Brasov, Constanta, Calarasi, Galati, Braila, Tulcea, Arges, Valcea, Dolj, Gorj, Timisoara, Cluj, Zalau, Alba, Hunedoara, Oradea, Arad, Satu Mare, Maramures, Bistrita,
Inclinatie si afinitate deosebita pentru produse organice, care sa nu contina componente chimice
Abilitati deosebite de comunicare, negociere si marketing
Prezenta dinamica, agreabila si comunicativa
Atitudine responsabila, capacitate de planificare, analiza si sinteza a datelor
Persoana foarte serioasa, organizata, cu intiativa, dornic sa invete lucruri noi
Disponibilitate pentru deplasari frecvente in tara
Limba engleza bine
Experienta in utilizarea PC
Permis de conducere Cat. B (minim 1 an experienta)

Descrierea jobului

Prezinta, promoveaza, distribuie / vinde produsele din portofoliu catre saloane: produse organice profesionale pentru colorarea, tratamentul si ingrijirea parului de la brandul Natulique Danemarca (www.natulique.com) si produse organice pentru tratamente faciale, corporale, SPA, de la brandul Phyt'S France (www.phyts.com).
Dezvolta permanent portofoliul de clienti din domeniul profesional
Viziteaza periodic si pastreaza permanent legatura cu saloanele si/sau clientii
Preia comenzile si urmareste derularea acestora la clienti
Organizeaza prezentari tehnice la sediul salonului sau la sediul firmei
Obtine comenzi si contracte si urmareste finalizarea acestora, inclusiv incasarile
Monitorizeaza permanent activitatea concurentei pe piata
Participa si reprezinta firma la standuri, expozitii si alte manifestari de specialitate pe zona alocata
Se asigura Comision pentru intermediere vanzari

Descrierea companiei

Global Wellness System SRL este importator si distribuitor pentru produsele organice profesionale pentru colorarea si ingrijirea parului in saloane de la brandurile: Natulique, Dermorganic, respectiv pentru tratamente faciale, corporale si SPA de la Phyt'S France . Detinem o Academie educationala si un Centru de infrumusetare GWS Organic Beauty Center, care este un centru model de servicii si de suport prin care promovam frumusetea si sanatatea deopotriva, avand ca deviza HEALTY HOLISTIC BEAUTY, unde organizam cu profesionalism seminarii de specialitate pentru clientii interesati si unde se poate beneficia de serviciile noastre in compania unor stilisti de prestigiu. Organizam seminarii de specialitate la sediul clientilor impreuna cu traineri autorizati de producator.
Produsele noastre reprezinta o prima linie completa de produse profesionale organice certificate pentru ingrijirea parului in saloane si pentru acasa (curatare, tratament si vopsire organica fara amoniac, cele mai protective, care reprezinta un tratament veritabil al parului), de calitate extrema, realizate cu uleiuri, extracte si ingrediente organice certificate, de calitate extrema, care se ridica la nivelul exigentelor oricarui tip de par.
Phyt's France ofera o fitocosmetica bioactiva la nivel profesional , fiind un concept complet (facial, corporal , SPA , make-up ) , oferind singurele produse profesionale 100% naturale , organic certificate cu Cosmebio si Qualite France , zero conservanti .

Expirat
Distribuitor PFA / SRL cosmetice organice in saloane si SPA  -  GLOBAL WELLNESS SYSTEM SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close