Dispecer

Maxbpo SRL
1 poziție
Anunț verificat

Anunț verificat

Textul acestui anunț a fost verificat de echipa eJobs pentru a elimina posibile greșeli sau conținut discriminatoriu.

Candidatul Ideal

Cautam persoane dornice de a performa intr-un colectiv tanar, dinamic si la inceput de drum. Candidatul ideal are cunostiinte aprofundate de limba germana atat scris cat si vorbit, cu un background in transporturi / logistica, ideal pe post de dispecer.

Abilitati bune in comunicare si relationare, cu o atitudine pozitiva orientata catre client, si pentru munca in echipa. Dorinta de a invata si de a se integra intr-un mediu de munca stabil cu perspective de dezvoltare si dornic sa se implice intr-un proiect nou.

Descrierea jobului

- Colaborare stransa cu clienti si furnizori externi, presupune si comunicarea cu acestia iar cunostinte de limba germana sunt esentiale.
- Oportunitati de deplasare in Germania.
- Gestionarea solicitarilor clientilor, evaluarea si inregistrarea acestora.
- coordonare parc auto / soferi


Beneficii:
- contract de munca pe perioada nedeterminata
- posibilitate de telemunca
- pachet salarial foarte atractiv
- ore suplimentare platite
- mediu placut de lucru

Descrierea companiei

Max BPO ofera Servicii externalizate de business la nivel global pentru clienti din diferite domenii, in principal din bransa de logistica si transport.

Am dovedit deja ca experienta noastra pe termen lung si cunostintele noastre tehnice in privinta infiintarii si derularii operationale a unui centru de servicii externalizate au fost ingredientele principale ale succesului nostru constant. Misiunea companiei fiind angajamentul fata de clienti, acordarea acestora a unui sprijin profesional, asigurarea furnizarii de servicii de calitate si a unei experienta buna de colaborare.

Ne caracterizeaza o abordare flexibila si orientata specific catre client, indiferent de progresele tehnologice, consideram ca oamenii vor sta intotdeauna in centrul activitatii noaste creand valoare pentru clienti si angajati totodata, mentinand si un angajament fata de mediu si societate.

Publicat 16 Ian. 2023 Reactualizat 6 Febr. 2023 Expiră 15 Febr. 2023
Joburi similare
Administrare cookies 🍪

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență presonalizată.

Permite activarea pentru a beneficia de avantajele lor.

Poți administra oricând setările aici.