Dispecer Service (Team Leader Operational)

mateco - 1 poziție
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere

Candidatul Ideal

mateco angajeaza Dispecer Service pentru sediul din Jilava, Jud. Ilfov.

Esti pasionat de domeniul tehnic? Iti place relationarea cu clientii?
Esti atent la detalii, iar in munca ta, erorile si omisiunile nu-si au locul? Ai un mod de lucru bine structurat, dar pui accent pe eficienta?
Iti doresti sa lucrezi intr-o organizatie cu sisteme de lucru moderne, care te incurajeaza sa te dezvolti personal si profesional?
Atunci… locul tau este la noi!

CE OFERIM:
- Contract pe perioada nedeterminata
- Bonus lunar, individual si de echipa
- Un mentor care sa-ti fie alaturi in perioada de invatare si adaptare
- Instruire continua – cursuri de dezvoltare profesionala si personala
- Beneficii aditionale (bonuri de masa, asigurare medicala privata)
- Infrastructura digitala moderna – smartphone, laptop
- Bonus pentru recomandarea noilor colegi

CE NE DORIM DE LA TINE:
- Absolvent de studii superioare in domeniu tehnic sau studii medii si experienta relevanta in domeniu
- Cunostinte de mecanica, electrica, hidraulica
- Limba engleza- nivel avansat
- Sa ai simt practic si sa fii orientat spre solutii
- Abilitati de relationare si coordonare echipa

Descrierea jobului

CUM ARATA O ZI DE LUCRU:
- vei prelua solicitarile clientilor (discutii telefonice detaliate, notare simptome echipamente)
- vei repartiza sesizarie catre tehnicieni si programa interventiile
- vei programa si urmari reviziile utilajelor

GARANTII:
- Candidatii din alte industrii precum: auto, agricultura, constructii vor fi luati in considerare
- Vei fi contactat de echipa noastra in urmatoarea zi lucratoare de la depunerea CV-ului
- Vei avea suportul si implicarea noastra in perioada de invatare (si dupa!)
- Daca nu stii, te vom invata
- Angajamentul intr-un parteneriat de lunga durata
- Siguranta locului de munca
- Te vei dezvolta profesional si personal

Descrierea companiei

Industrial Access, sub noul sau brand mateco, este cea mai mare si dinamica companie de inchiriere de utilaje pentru acces si lucru la inaltime din Romania. Industrial Access face parte (din 2016) din grupul international mateco, controlat de TVH Belgia, aflat intr-o continua expansiune, fiind prezent pe piata de inchirieri de echipamente din Europa, America Latina si Asia (cu o flota de peste 40.000 de echipamente).

Infiintata in 2005 Industrial Access a avut o crestere rapida, de la o mica companie antreprenoriala la cea mai dezvoltata retea de inchiriere de echipamente pentru acces si lucru la inaltime din Regiunea Balcanica (Romania, Bulgaria si Republica Moldova).

mateco Romania detine pe piata locala o flota larga de echipamente premium: platforme de acces si lucru la inaltime, echipamente terasiere, excavatoare si compactoare, sisteme de garduri si containere mobile, generatoare, compresoare si pompe, scule de mica mecanizare pentru santierele de constructii.

Cu o flota de peste 4000 de utilaje, cu peste 26 de locatii in Romania, Bulgaria si Moldova, cu o echipa prefesionista (peste 50 de tehnicieni proprii si mai bine de 30 de tehnicieni subcontractati), cu ecosistem digital complet (aplicatii mobile dedicate, portal clienti etc.), urmarim un singur obiectiv: sa oferim solutii si servicii transparente, complete pentru clientii nostri, ca furnizor preferat, prin inovare, cunoasterea nevoilor clientului, suport, dedicare, profesionalism și munca sustinuta.

Pastrand aceleasi valori de baza care au dus Industrial Access in pozitia de lider de piata - integritate, angajament si suport personalizat, adaptabilitate continua, acum, in noua formula, mateco Romania continua sa-si pastreze renumele de "one stop shop" , care poate satisface nevoi complexe:

Gama completa de platforme pentru acces si lucru la inaltime, de la 4 la 58 de m inaltime de lucru, echipamente terasiere, generatoare, compresoare, pompe, turnuri de lumina, mica mecanizare, scule si echipamente electrice pentru organizare de santier, amenajari spatii verzi si lucrari de instalatii, samd; Acoperire nationala; Inchiriere pe termen scurt si lung; Service si intretinere - Ingineri calificati, cu experienta, disponibili sa ofere suport cu dispecerat national 24/7; Asistenta in santier, pentru a va ajuta sa alegeti utilajul potrivit aplicatiilor clientilor; Training - Centru de training disponibil in Bucuresti, cu certificare internationala IPAF, singurul autorizat din Romania si printre putinele disponibile in Europa de Est.
Publicat 28 apr. 2022 Reactualizat 28 mai 2022 Expiră 28 mai 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.