de ani Fără Frică...

E momentul să sărbătorim și să îți mulțumim că ești alături de noi! Hai să revedem împreună aventurile prin care am trecut și să descoperi surprizele pe care ți le-am pregătit

Publicat 06 Feb 2007 | Reactualizat 07 Mar 2007 | Expiră 09 Mar 2007

Director general

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Trebuie sa cunoasca limba engleza (scris, vorbit) nivel mediu. Counostinte de calculator (word, excel), cunostinte de management si/sau experienta in domeniu agriculturii

Descrierea jobului

Positia va implica controlul supravegherea intregului proces de la plantare pina la recoltare, cit si vinzare (marketingul). Responsabilitatile vor include angajarea fortei de munca necesare, managementul salariilor, plati si conlucrarea cu firma de contabilitate. Trebuie sa posede mijloc propriu de transport, sa cunoasca mediul de afaceri local si resurse locale ce pot fi de ajutor.
Interviurile vor incepe luni, 19 februarie 2007.

Descrierea companiei

Firma detine o ferma/plantatie de ciuperci in zona Brasov. Se doreste extinderea productiei si desfacerea acesteia. Proprietarul firmei este cetatean american ceea ce impune cunoasterea limbii engleze.

Expirat
Director general  -  S.C. Ciuste S.R.L.

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close