Publicat 09 Feb 2021 | Expiră 12 Mar 2021

Director departament - Amanet auto

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

APT recruteaza Director de department pentru o companie de amanet stabila pe piata din Romania. Este esentiala experienta anterioara intr-un amanet auto!

Candidatul ideal trebuie sa aiba:
- abilitati de relationare cu clientii;
- cunostinte legislative de amanet auto;
- experienta de minim 1 an in amanet auto.

Descrierea jobului

Ce vei face?
-Vei avea posibilitatea de a fi direct responsabil de setarea obictivelor si indeplinirea indicatorilor de performanta, precum si de creearea unei echipe alaturi de care sa performezi;
- Vei evalua masinile primite in amanet;
- Vei contribui la dezvoltarea portofoliului de clienti;
- Vei aplica cunostintele legislative segmentului de activitate.

Vei beneficia de:
- salariu motivant;
- mbonusuri;
- tichete de masa
- Bookster;
- mediu de lucru tanar si dinamic.

IB2921

Descrierea companiei

APT Resources & Services SRL

Cu o prezență de peste 24 de ani pe piața românească de resurse umane, grupul de firme APT este prezent în avangarda primilor cinci furnizori de servicii complexe de HR din România.

Ca o confirmare a performantei noastre in domeniul resurselor umane, din vara 2017 am devenit parte a grupului PROHUMAN, unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata de resurse umane din zona Balcanilor.

Strategia Grupului APT se concentrează pe dezvoltarea proactivă a pieței muncii, pentru care identifică, pregătește și oferă specialiști competenți, absolvenți sau studenți cu potențial. Noi aducem omul potrivit la locul potrivit. Cu un palmares de peste 10.000 de angajări, acoperim cele mai căutate domenii, cu focus pe BPO, finanțe-bănci, IT&C, inginerie, retail, auto-motive.

Adresa: str. Clucerului 82B2, sector 1 Bucuresti; email: office@apt.ro; phone: +40 21 222 13 03

Autorizație de muncă temporară: seria B nr.0000012/11.11.2015 înregistrată în Registrul Național de Evidență a Agenților de Muncă Temporară la poziția 7

Autorizație de prelucrare date cu caracter personal :18638

APT se angajează să vă protejeze datelele dumneavoastră cu caracter personal. Detalii despre prelucrarea datelor dvs. de către APT puteti gasi pe www.apt.ro.

Expirat
Director departament - Amanet auto  -  APT RESOURCES & SERVICES SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close