Publicat 17 Feb 2021 | Reactualizat 17 Mar 2021 | Expiră 20 Mar 2021

Director Achizitii - domeniul agroalimentar

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

- Studii superioare finalizate in domeniul tehnic/ economic;
- Experienta relevanta pe o pozitie manageriala, cu experienta in administrarea bugetelor si in managementul aprovizionarii;
- Experienta anterioara in domeniul achizitiilor de cereale, cunoasterea foarte buna a pietei cerealelor reprezinta un avantaj;
- Excelente abilitati de vanzare si negociere;
- Abilitati de planificare, focus pe rezultate;
- Permis de conducere categoria B.

Descrierea jobului

Directorul de achizitii asigura conducerea efectiva a echipelor departamentului de Achizitii printr-o executie excelenta a tuturor planurilor de activitati, urmarind optimizarea constanta a proceselor de achizitie si focalizandu-se pe indeplinirea parametrilor de calitate si de buget stabiliti la nivel de companie.

Responsabilitati:
- Negocierea preturilor, calitatii si facilitatilor contractuale, precum si incheierea contractelor de achizitii cu furnizorii de materii prime, materiale si servicii;
- Mentinerea parteneriatului si corespondentei cu furnizorii externi si interni;
- Organizarea unei aprovizionări ritmice si la timp conform cantitatilor necesare, cu respectarea standardelor de calitate;
- Identificarea furnizorilor, evaluarea furnizorilor traditionali si identificarea de solutii alternative;
- Monitorizarea, analiza si raportarea activitatii de achizitii;
- Asigurarea conformitatii documentelor aferente contractarii si comenzilor de aprovizionare lansate;
- Elaborarea rapoartelor cu privire la cheltuieli;
- Intocmirea previziunilor aferente departamentului de achizitii si raportarea acestora catre Consiliul de Administratie.

Descrierea companiei

Înfiinţat în anul 2007 prin desprinderea diviziei de morărit din cadrul grupului Vel Pitar, Șapte Spice este liderul pieţei de morărit din România. În ultimii ani compania a cunoscut o evoluţie impresionantă, astfel că în prezent deţine 12% din totalul pieţei de morărit din România.

Șapte Spice operează 4 mori în: Rm. Vâlcea, Braşov, Iaşi și Tg. Jiu, cele de la Rm. Vâlcea și Brașov fiind cele mai moderne mori din ţară, dotate cu tehnologie de ultimă generaţie.

Cu angajaţii de elită, pregătiţi la nivel european şi un sistem eficient de producţie şi distribuţie, Șapte Spice oferă clienţilor săi un raport excelent calitate - preţ, produsele remarcându-se prin calitatea superioară şi proprietăţile nutritive deosebite.

Șapte Spice investeşte constant în tehnologie, inovaţie şi servicii, astfel că în prezent este singurul producător român care garantează calitatea făinii integrale, obţinute prin macinarea în proporţie de 100% a bobului de grâu. De asemenea, Șapte Spice a fost primul producător care a introdus în România corecţia enzimatică totală a făinurilor şi eliminarea aditivilor chimici.

Expirat
Director Achizitii - domeniul agroalimentar  -  Sapte Spice

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close