DEVIZIER CONSTRUCTII

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu 4500 RON
Limbă străină Nespecificat
Industrii
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Persoana serioasa si dinamica, capabila sa comunice clar si concis, cu orientare spre rezolvarea problemelor, cu competente si experienta in domeniul constructiilor dispusa atat la lucrul in echipa cat si in mod individual.

Descrierea jobului

Realizeaza masuratori ale lucrarilor de constructii atat pe teren cat si pe baza documentelor de executie, intocmeste baze de preturi, caiete de masuratori, incadreaza cantitatile de lucrari in articole de deviz, intocmeste devize si situatii de plata.
Opereaza si urmareste potentiale lucrari de constructii in portalul SICAP.
Pastreaza legatura cu reprezentantii beneficiarilor in vederea solutionarii problemelor referitoare la ofertarea / decontarea lucrarilor.

Descrierea companiei

Societate de constructii infiintata in anul 2000, din categoria Intreprinderilor Mici si Mijlocii, cu un bogat portofoliu de lucrari finalizate cu succes atat pentru beneficiari privati cat si pentru institutii ale Statului.
Societatea are planuri de dezvoltare in viitorul apropiat si este orientata catre realizarea lucrarilor de calitate, urmarind indeplinirea angajamentelor luate fata de beneficiari dar si satisfactia personalului propriu.
Publicat 4 mai 2022 Expiră 3 iun. 2022
Joburi similare

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.