Publicat 11 Aug 2017 | Reactualizat 17 Aug 2017 | Expiră 10 Sep 2017

DESIGNER / ARHITECT SHOWROOM PIATRAONLINE - SUPER COMISION!

4 posturi

Criterii de selecție

 • Peste 1 an experiență în muncă

Candidatul ideal

Alatura-te celei mai mare magazin online Home & Deco din Romania, vei lucra intr-un super showroom din Nordul Bucurestiului. Oferim un loc de muncă într-o companie extrem de dinamica, cu o echipa tanara, de succes, intr-o companie ce lucreaza pe Europa si Romania.

PIATRAONLINE este singurul membru din Europa al prestigiosului Institut de Marmura din America (Marble Institute of America), castigator al ''National Champion of Romania'' in cadrul European Business Awards din Marea Britanie, castigator ''Best Home & Garden'' 2016 Gala Premiilor Ecommerce Romania, certificat ICERTIS ELVETIA, etc.

Ne place diversitatea si ne plac oamenii si credem ca pentru fiecare dintre noi exista un tip de spatiu care sa ne defineasca, trebuie doar sa gasim acele elemente care conteza cu adevarat, fie de ordin estetic sau practic, functional.

In showroom-ul nostru orice client primeste atentie maxima, avand de la inceput un consultant dedicat, acesta il ajuta sa aleaga produsele potrivite nevoilor sale si de acum dorim sa avem in echipa si absolventi de arhitectura, ce va ajuta si va clarifica mai bine clientiii in functie nevoile si dorintele lor.

Descrierea jobului

Suntem in cautarea unui arhitect cu experienta in randari cu studii superioare de specialitate in design / arhitectura.

 • Experienta in design interior / exterior- cunoscator programe specifice - 3DMax, AutoCad
 • Abilitati tehnice
 • Capacitate de organizare si planificare a activitatii
 • Orientare spre rezultate, initiativa, tenacitate
 • Gandire pozitiva, optimism, incredere in fortele proprii
 • Abilitati de lucru in echipa

Responsabilitati :
Consiliere si ofertare a proiectelor incredintate.

Beneficiile alaturarii in echipa PIATRAONLINE:
 • salariu fix + bonuri masa + comision (1600 lei + bonuri masa (parte fixa) + comision din vanzari ce aduce un venit mediu lunar - 3000-5000 lei (net)
 • couching pentru dezvoltare personala, managmentul stresului, etc alaturi de Dr. Camelia Radu
 • stabilitatea locului de munca
 • 1 masa
 • training pe produse, comunicare si vanzare
 • o atmosfera foarte placuta, un mediu perfect pentru dezvoltare.
 • vei lucra intr-un super showroom premiat la nivel european, alaturi de o echipa tanara, prietenoasa si unita.
 • transport asigurat cu shuttle-ul nostru

Detalii program si locatie PIATRAONLINE:
Luni - Vineri: 09.00 - 18.00
Sambata: 10.00 - 15.00 (2 Sambete pe luna + 1 Luni libera)
Adresa: Aleea Teisani Nr. 137A, Sector 1, Bucuresti

PIATRAONLINE ROMANIA
Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=6raFP0kRErM
Facebook: https://www.facebook.com/PIATRAONLINE
Site: www.piatraonline.ro

PIATRAONLINE reflecta pasiunea pentru arta locuirii printr-o oferta ampla de produse de inalta calitate. Colaborarea cu clienti din Romania si Europa, asigura o permanenta aliniere la tendintele globale in amenajari interioare. In cei peste 10 de ani de la infiintare, PIATRAONLINE s-a implicat in mii de proiecte.

Descrierea companiei

PIATRAONLINE brand detinut de ROCK STAR CONSTRUCT ROMANIA, brand ce opereaza la nivel national si european, astazi fiind cel mai important magazin online Home & Deco destinat in principal finisajelor cu piatra naturala. Fiind intr-o ascensiune rapida, cautam tineri talentati, dornici de munca, alaturi de care sa continue dezvoltarea companiei.
Oferim un loc de munca sigur, intr-o companie extrem de dinamica.

Atmosfera fiind una foarte placuta, un mediu perfect pentru dezvoltare. Vei lucra intr-un super showroom, alaturi de o echipa tanara, prietenoasa si unita

PIATRAONLINE duce acest concept un pas mai departe si colaboreaza la nivel international pentru a imbunatati conditiile de lucru in lantul sau de aprovizionare in Asia si America de Sud. O politica clara subliniaza criteriile pe care furnizorii trebuie sa le indeplineasca pentru a coopera. De asemenea, la nivel local,pentru serviciile de care are nevoie, firma alege parteneri loiali si etici. Misiunea noastra PIATRAONLINE isi doreste sa furnizeze profesionistilor din industria constructiilor o gama extinsa de piatra naturala de calitate la preturi accesibile dar fara a face compromisuri legate de oferta remarcabila de servicii si suport.

Viziunea noastra:

 • Sa exercitam calitatea in toate aspectele sale;
 • Calitatea este prim-planul tuturor operatiunilor zilnice. Nu doar ca dorim sa furnizam clientului un material de cea mai buna calitate dar si modul in care acest lucru este realizat trebuie sa reflecte standardele noastre ridicate.

Deoarece calitatea pietrei naturale este legata de o selectie stricta si corecta a produsului :
 • Furnizam cat mai mult posibil din aceleasi blocuri sau loturi;
 • Furnizam informatii precise clientului despre produsele noastre;
 • Ne asiguram ca avem stocuri suficiente pentru proiectul dvs pentru a furniza din acelasi pachet unic si omogen;
 • Integram durabilitatea in toate procesele companiei piatra naturala este una dintre cele mai durabile materiale de constructii in sine.

Totusi , extragerea, producerea si transportul pietrei se confrunta cu provocari etice si ecologice. Pentru a vorbi despre un produs durabil, se realizeaza mai multe imbunatatiri de-a lungul lantului de furnizare. Pentru a raspunde la aceste provocari in secolul 21, ROCK STAR CONSTRUCT Romania este constienta ca doar o atitudine durabila este raspunsul. Showroom, depozit si birouri, unde cea mai completa si variata gama de materiale naturale se dezvaluie tuturor celor care doresc sa ia contact cu piatra naturala.

Showroom-ul este proiectat pentru a facilita pe cat posibil o alegere atenta dintre materiale de cea mai buna calitate si este completat de un spatiu larg exterior unde se pot vedea stocurile noastre si produsele pentru amenajarea spatiilor exterioare. Un imens banc de lucru cu mostre si materiale informative este pus la dispozitia arhitectilor si designerilor care isi insotesc clientii sau pur si simplu lucreaza la un proiect cu produsul pe care intentioneaza sa il utilizeze.

Showroom-ul PIATRAONLINE ofera o dimensiune in care materialele prind viata, pot fi vizionate operatiuni de procesare si asocieri stabilite cu alte materiale intr-o maniera extrem de simpla.

DESIGNER / ARHITECT SHOWROOM PIATRAONLINE - SUPER COMISION!  -  PIATRAONLINE | GENERATOR DE INSPIRATIE