CUSTODIAN (Personal curatenie)

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Studii
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Industrii Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Daca va intereseaza acest job si doriti sa candidati, va rugam sa aplicati pe site-ul Ambasadei la adresa de mai jos, sau accesand butonul "APLICA"

https://ro.usembassy.gov/embassy/jobs/ - Custodian (Personal pentru curatenie)

DOAR CANDIDATII CE ISI CREEAZA CONT SI APLICA PE PLATFORMA ERA (ELECTRONIC RECRUITMENT APPLICATION) DE PE SITE-UL AMBASADEI SUA VOR FI LUATI IN CONSIDERARE PENTRU ACEST JOB.
Puteti solicita asistenta de la cunoscuti pentru aplicare pe site-ul Ambasadei, sau puteti contacta personalul Ambasadei pentru asistenta. Va este necesara o adresa de mail in acest sens.


EXPERIENTA: Se cere experienta in curatenie de cel putin 1 an.

CUNOSTIINTE SPECIFICE: Acest job include expunerea la substante chimice de curatat si substante abrazive de curatat, deci este necesara cunoasterea procedurilor de folosire in siguranta a acestora.

CERINTE EDUCATIE: Candidatul trebuie sa aiba liceul absolvit, sau 10 clase absolvite si inca doi ani de experienta ca personal curatenie, pentru echivalare.

LIMBA: Limba romana fluent. Cunoasterea limbii engleze este optionala, dar reprezinta un avantaj.

ABILITATI SI APTITUDINI:
Candidatul trebuie sa fie capabil sa faca curat in diferite imprejurari, incluzand ridicarea uneltelor si dispozitivelor de curatenie (pana la 14 kilograme). Trebuie sa fie capabil sa ridice galeti cu apa, sa ia recipiente cu substante de curatat de pe rafturi, inclusiv de pe rafturi aflate la inaltime si din alte locuri de depozitat. Activitatile de curatat includ aplecarea, rasucirea corpului, urcarea in siguranta pe scari si lucrul la inaltime, activitati repetitive si munca sustinuta pentru indeplinirea indatoririlor de servici. Trebuie sa fie capabil sa lucreze in echipa si sa mentina relatii bune cu ceilalti colegi, sa fie punctual si sa-si indeplineasca indatoririle la timp.

Descrierea jobului

DESCRIEREA POZITIEI:

Efectuarea curateniei in birouri si in ariile dintre ele.
Responsabilitatile de zi cu zi includ: aspirarea carpetelor, curatarea de praf, spalarea cu mopul, lustruirea podelelor, folosind maturi, aspiratoare, galeti, scari, racleta, solutii de curatat, etc. Golirea gunoaielor, stergerea de prag a birourilor si sertarelor, curatarea pervazurilor, spalarea in exterior si in interior a ferestrelor, sortarea hartiilor pentru reciclare. Curatarea bailor si re-aprovizionarea lor cu prosoape de hartie si sapun. Curatatea mizeriei, petelor, urmelor de pe ziduri, podele, tavane si alte suprafete din cladirile de birouri.

Saptamanal, indepartarea de praf si de posibile panze de paianjeni de pe tavane si pervaze.
Publicat 22 nov. 2021 Reactualizat 20 dec. 2021 Expiră 22 dec. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.