Publicat 28 Iul 2019 | Reactualizat 24 Aug 2019 | Expiră 27 Aug 2019

Curieri/Sofer FAN Courier pentru Cluj Napoca din Slobozia

10 posturi

Candidatul ideal

FAN COURIER Cluj Napoca, sub un nou management, cauta pentru postul de CURIER caractere puternice si oameni ambitiosi care sa se implice intr-un nou proiect pe termen lung:
UNITATEA DE ELITA FAN COURIER CLUJ-NAPOCA.

Salariu fix si bonusuri de performanta lunare si trimestriale, bonuri de masa. Piata dinamica, in crestere spectaculoasa in fiecare an, ofera sanse reale curierilor FAN de a-si depasi limitele profesionale si de a castiga pe masura.
Te asteptam la FAN Courier Cluj.
Aplica pe e-mail: hr.cluj@fancourier.ro

Descrierea jobului

- preia plicurile si coletele de la clientii din zona alocata;
- livreaza expeditiile in zona arondata;
- respecta stadardele de calitate si procedurile de curierat;
- experienta intr-o firma de distributie contribuie un avantaj.
Beneficii
1. 2000 lei net la angajare - prima luna training si acomodare
2. Din luna nr 2 se activează grila de bonusare cu criterii de performanță pentru medie zilnică lunară destinatari livrati si colectati:
87 destinatari 300 lei net
97 destinatari 700 lei net
102 destinatari 1000 lei net
Pentru cei cu potențial si harnici in prima lună se poate acorda subiectiv primul prag de bonusare.
3. Cazare gratuită 2/3 persoane în cameră situată în apartamente 2-3 camere
4. Un drum/luna gratuit acasă in weekend

Descrierea companiei

FAN Courier este, incepand cu anul 2006, liderul pieței românești de curierat, poziție consolidată constant prin intermediul investițiilor și noilor servicii cu valoare adăugată, introduse permanent. Compania cu capital integral românesc, fondată în 1998 de Adrian Mihai, Neculai Mihai și Felix Pătrășcanu, deservește cei peste 40.000 de clienți, majoritatea persoane juridice, cu ajutorul unei echipe formate din peste 5.550 de colaboratori și a unei flote auto de peste 3.200 de autovehicule.

Serviciile FAN Courier de expediere și livrare în sistem ”door to door” sunt disponibile atât la nivel național, numărul de localităti deservite fără km suplimentari crescând permanent, cât și la nivel internațional prin parteneriate solide.

Distincțiile obținute constant în ultimii ani de compania FAN Courier reprezintă o recunoaștere a performanței de afaceri, a implicării în dezvoltarea economică a României, a responsabilității în fața comunității și a implicării acționarilor fondatori în educarea viitoarei generații de antreprenori. Anul acesta FAN Courier a fost nominalizat si a castigat primul loc in Top 15 Superbrands Romania 2017, fiind pentru a doua oara in istoria de peste 10 ani a premiilor cand un brand romanesc ocupa locul fruntas in clasament. In plus, constant, FAN Courier se numără printre companiile incluse în Topul celor mai puternici jucători din economie, realizat de diferite organizații și publicații de business recunoscute în România.

FAN Courier va sta la dispozitie prin apel la 021.9336, pe www.fancourier.ro, sau la oricare din cele peste 122 agentii din intreaga tara. Asadar, ORIUNDE, CU PLACERE !

Curieri/Sofer FAN Courier pentru Cluj Napoca din Slobozia  -  FAN Courier Express SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close