Publicat 07 Iul 2006 | Reactualizat 04 Aug 2006 | Expiră 07 Aug 2006

Curier Suceava - Subcontractor

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Cerinte:

- Domiciliu stabil in Suceava
- Bune abilitati de comunicare
- Persoana dinamica

Cerinte obligatorii:
- Experienta ca sofer - minim 2 ani
- Autoturism si telefon mobil propriu

Prezinta avantaj:
- Detinator/Asociat al unei firme
- Disponibilitatea de a obtine / Detinator al autorizatiei de functionare ca persoana fizica

Descrierea jobului

Descrierea postului:

- Activitate de curierat rapid (livrare, preluare colete)
- Mediu de lucru dinamic si profesionist

Oferta (bonusuri, beneficii):

-Pachet de beneficii atractiv.

Descrierea companiei

DHL este incepand cu 2002 parte a grupului Deutsche Post Word Net alaturi de companii precum Danzas si Deutsche Post Euro Express. Unul dintre cele mai puternice brand-uri de pe piata mondiala DHL a devenit marca intregului grup incorporand toate celelalte brand-uri legate de serviciile de transport. Astfel, serviciile de curierat expres si logistica furnizate de catre membrele grupului sunt impartite in patru divizii: DHL Express, DHL Freight, DHL Danzas Air & Ocean si DHL Solutions.

Serviciile oferite de DHL pe piata din Romania au la baza serviciile de curierat rapid international in sistem |usa-in-usa|, precum: transport de documente (DOX, XPD)si colete (WPX), Import Expres, Transport Collect, transport de documente cu timp de livrare definit (TDD), Transport rutier de colete ( Road Express, Groupage, FTL, LTL), servicii de transport Cargo, servicii complexe de logistica SPC, Asigurarea expedierilor de tip document si colet in reteau DHL.

Pentru DHL oamenii sunt cel mai important bun al companiei, iar Departamentul de Resurse Umane devine o piesa esentiala in sprijinirea obiectivelor strategice ale companiei. Aceasta perspectiva este transpusa in practica prin recrutarea de profesionisti pe baza unui set de competente bine definit, recompensand performanta si incurajand asumarea deplina a responsabilitatii in cazul slabei performante, promovand flexibilitatea si colegialitatea la locul de munca si pastrand integritatea comunicarii.
DHL investeste in oameni si dezvoltarea lor, programe de cursuri, de evaluare si dezvoltare a personalului sunt investitii pe termeni lung, de pe urma carora beneficiaza toate cele trei parti aflate in relatie directa pe piata: client – angajat – organizatie.

Astazi, cand spui DHL, spui seriozitate, profesionalism si rapiditate. Inseamna increderea intr-un lucru bine facut, certitudinea ca orice detaliu este prevazut si pus la punct.

DHL. WE MOVE THE WORLD!

Expirat
Curier Suceava - Subcontractor  -  DHL International Romania