Publicat 19 Mai 2020 | Reactualizat 26 Mai 2020 | Expiră 29 Mai 2020

Curier cat. B cu limba franceza, BELGIA

5 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

- Deținere permis categoria B
- Limba franceză SAU olandeză este obligatorie!
- Experiență ca șofer - reprezintă avantaj
- Fără antecedente penale sau rutiere
- Relocare în Belgia

Oferim:
- Salarizare foarte avantajoasă+bonusuri
- Beneficii cazare
- Fără comisioane

PostNL este o companie care oferă servicii dе curierat la cele mai înalte standarde; operează pe teritoriul țărilor Benelux și nu numai, având o istorie dе peste 200 ani și peste 44 000 dе angajați.
Compania are cea mai mare și mai modernă rețea logistică din Benelux, fiind unul dintre cei mai mari angajatori din regiune.

Asteptam cu interes cv-ul dvs. actualizat sau puteti sa ne contactati la nr. dе tel: 0754 459 574

Descrierea companiei

Construiește-ți viitorul! Venim în ajutorul tău cu locuri de muncă în Oradea și nu numai, atât pentru cei calificați cât și pentru cei necalificați. Mult succes!

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la contact@ejobs.ro.

Curier cat. B cu limba franceza, BELGIA  -  FAINA ANDRADA ANA MARIA PERSOANĂ FIZICĂ AUTORIZATĂ

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close