CROITOR ( m/f )

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Nivel carieră
Salariu 400 - 500 EUR
Limbă străină Nespecificat
Industrii
Permis conducere

Candidatul Ideal

Sa fie o persoana placuta, maleabila, muncitoare, punctuala si foarte determinata de a evolua in echipa noastra.

Descrierea jobului

Piu Concept angajeaza cu carte de munca croitor cu experienta in utilizarea masinilor de cusut tip liniara si triplock.

Cerinte:
- experienta in a manui cu precizie o masina liniara
- experienta in a lucra rochii de avand modele simple cat si putin mai dificile pe comanda, pe masura clientei. ( nu se vor executa modele cerute de cliente, ci modele prestabilite de designer, cu fiecare colectie si sezon)
- se angajeaza pentru produse casual
- sa fie o persoana pasionata de aceasta meserie
- sa aiba constiinta lucrului bine facut
- cunostintele in constructia de tipare ar reprezenta un plus, dar nu se doreste a fi cerinta obligatorie.
- se cauta o persoana stabila, sociabila si placuta pentru a fi integrata in echipa noastra.

Descrierea companiei

PIU CONCEPT, atelier de design vestimentar din PLOIESTI,PRAHOVA, zona de nord , angajeaza cu carte de munca croitor cu experienta in utilizarea masinilor de cusut tip liniara si triplock.
Meseria de croitor (confecționer de îmbrăcăminte la comandă) este una dintre cele mai artistice meserii, deoarece îmbină pasiunea pentru frumos cu utilul, fapt care se manifestă în procesul de transformare a materialului într-un produs vestimentar inspirat, croit și cusut exclusiv pentru o persoană. Din activitățile profesionale ale croitorului fac parte: comunicarea cu clientul și preluarea comenzii; elaborarea tiparului de bază și a construcției de model; croirea reperelor; pregătirea produsului pentru probă; efectuarea probei și ajustarea produsului la silueta clientului; confecționarea produsului; și predarea comenzii. Pe parcursul acestui modul, veți cunoaște principiile de organizare a locului de muncă, normele de securitate și sănătate în muncă, precum și termenii-cheie specifici activității profesionale.
Publicat 9 mai 2022 Expiră 8 iun. 2022
Joburi similare

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.