Corporate Language Trainer

Stefanini Romania SRL. 1 poziție
Anunț verificat

Anunț verificat

Textul acestui anunț a fost verificat de echipa eJobs pentru a elimina posibile greșeli sau conținut discriminatoriu.

Candidatul Ideal

The Corporate Language Trainer for English is responsible for the Design, Delivery and Evaluation of language improvement courses and all the activities related to this process. The target group of this role is the employees from Chisinau, and occasionally other employees from the region depending on the business requirements.

Professional Competences:
 • Previous experience as an English language trainer is recommended, 1-2 years;
 • Oral and Written Communications skills: communicates appropriately, uses clear and concise terms, is persuasive, guiding, and assertive to others; gains acceptance, advises, is structured and gives accurate and logical information in written reports;
 • Presentation Skills: delivers messages during training seasons in a pleasant yet engaging way, combining different presenting techniques;
 • Customer sensitivity: focus on delivering creative solutions that meet customers' needs and understands how to create added value.

Required Technical skills:
 • Office 365 applications:
 • Create Presentations with PowerPoint (Basic visual design knowledge);
 • Deliver online courses with Microsoft Teams;

Descrierea jobului

Key Responsibilities:
 • Performs assessments to validate the trainee's level of language skill in English;
 • Prepares, customizes, and delivers the language improvement courses for group sessions;
 • Prepares and delivers personalized learning programs based on business requests;
 • Makes sure that the training program is deployed in an atmosphere that is favorable to the learning and the development process;
 • Offers equal expression chances to all the trainees, always taking into account the importance of their development;
 • Offers constructive feedback and helps each participant to find new development ways for the future;
 • Organizes and tracks accurately the participation in the training sessions;
 • Shares feedback with trainee's direct manager on a constant basis.

What's next?

It's best to apply today, because job postings can be taken down and we wouldn't want you to miss this opportunity.
In case you will need further information, just send us a message at recruitmentEMEA@stefanini.com and we'll be happy to assist!

Descrierea companiei

Stefanini este o companie braziliană cu peste 30 de ani de experiență în furnizarea de servicii IT la nivel global, de la externalizarea infrastructurii IT până la dezvoltarea de aplicații software. Compania este prezentă direct în 40 de țări, prin cele 73 de birouri din întreaga lume, și are un portofoliu de peste 500 de clienți activi. Clienții Stefanini provin din sectoare precum servicii financiare, producție, telecomunicații, industria chimică, servicii, tehnologie, sectorul public și beneficiază de un set complet de servicii mature și profesionale, care acoperă întregul ciclu de viață al unei aplicații.

Cu cele peste trei decenii de expertiza IT, prin inovarea in tehnologie, strategii digitale si modele de livrare, suntem un ghiseu unic pentru definirea si livrarea atat a utilizatorilor finali, cat si a valorii afacerii Stefanini. Ne ajutam clientii sa isi transforme visul de transformare digitala intr-o realitate de succes.

Cu Stefanini suntem pe piața românească de 14 ani și de atunci am adunat o echipă de peste 1 600 de colegi în birourile noastre din București, Sibiu și Târgu Mureș. Abordarea Stefanini, “suficient de mare, dar suficient de mică” ne face să fim deschiși, flexibili, receptivi și agili, iar acestea sunt trăsăturile pe care le căutăm și la oamenii noștri. Credem că angajații fericiți sunt egali cu clienții fericiți, așa că punem zâmbetul la baza culturii noastre, a provocărilor noastre de zi cu zi și a interacțiunilor noastre cu colegii și cu clienții. Hobby-urile și pasiunile noastre ne condimentează mediul de lucru și ne mențin pozitivi și productivi.

Stefanini are oportunități de carieră la nivel local și în întreaga lume pentru profesioniști interesați de un loc de muncă vibrant, pasionat, orientat spre echipă. Dacă sunteți o persoană orientată către client și cu o atitudine „faceți-o”, veniți la o cafea și o discuție despre viitoarea dvs. carieră cu noi! Avem terasa perfectă pentru asta.

Aflați mai multe despre noi pe pagina Stefanini și alăturați-vă nouă pe Facebook.

Publicat 31 Mai 2022 Reactualizat 23 Iun. 2022 Expiră 30 Iun. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos
Administrare cookies 🍪

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență presonalizată.

Permite activarea pentru a beneficia de avantajele lor.

Poți administra oricând setările aici.