Publicat 08 Ian 2018 | Reactualizat 05 Feb 2018 | Expiră 05 Feb 2018

Coordonator Transporturi Internationale de Marfuri-Sibiu

2 posturi
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Fie ca esti la inceputul carierei tale in logistica si transporturi internationale sau ai acumulat deja experienta si vrei sa iti largesti perspectivele, Logitrans Romania iti ofera oportunitati specifice aspiratiilor tale.

In realizarea obiectivelor propuse echipa Logitrans Romania joaca un rol decisiv . De aceea, dorim alaturi de noi oameni de calitate, motivati, inovativi, responsabili, care isi doresc sa se dezvolte profesional si personal. Aptitudinile dezvoltate de comunicare si inclinatiile catre negociere te vor sustine in cariera Logitrans .

Pentru a excela la Logitrans trebuie sa iti asumi responsabilitatea de a-ti gestiona propria cariera.

Descrierea jobului

Responsabilitatile de baza includ :

* Stabilirea si mentinerea relatiilor comerciale optime cu clientii din portofoliu
* Intocmirea contractelor de transport , planificarea si organizarea transportului prin urmarirea derularii in toate etapele de desfasurare .

Beneficii

*munca intr-un domeniu activ, alaturi de o echipa profesionista in care este incurajat spiritul de initiativa.
*salariu fix si bonus pentru realizarea obiectivelor
*tichete de masa
*posibilitati de promovare
*cursuri de specializare, training-uri de perfectionare

Descrierea companiei

Oportunitatea Logitrans

Infiintata in anul 2006 , cu sediul in Piatra Neamt si puncte de lucru in Bucuresti, Bacau si Sibiu, Logitrans Romania este specializata in servicii profesionale de logistica si transporturi internatioanale de marfuri atat in Uniunea Europeana , cat si in spatiul extracomunitar.

Logitrans Romania iti asigura toate mijloacele pentru a face performanta alaturi de echipa noastra din Sibiu, prin traininguri organizate in interiorul companiei , care te ajuta sa-ti dezvolti atat aptitudinile tehnice cat si cele de negociere, relationare si management. Oportunitatile oferite de catre companie sunt armonizate cu obiectivele tale personale fapt ce garanteaza dezvoltarea continuua personala si profesionala.

Iti oferim oportunitatea de a intra intr-o companie performanta in care meritele sunt apreciate si rasplatite , beneficiind in acelasi timp de un salariu fix , tichete de masa si bonusuri pentru realizarea obiectivelor .

Email : simona@logitrans-romania.com
Contact : Simona Attaallah
web: www.logitrans-romania.com

Expirat
Coordonator Transporturi Internationale de Marfuri-Sibiu  -  LOGITRANS