de ani Fără Frică...

E momentul să sărbătorim și să îți mulțumim că ești alături de noi! Hai să revedem împreună aventurile prin care am trecut și să descoperi surprizele pe care ți le-am pregătit

Publicat 12 Nov 2019 | Reactualizat 10 Dec 2019 | Expiră 13 Dec 2019

Coordonator Raioane Hypermarket

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Adecco Professional Placement cauta pentru clientul sau, cea mai prestigioasa companie din domeniul retail, 1 Manager Comercial pentru zona Targoviste.

- Experienta anterioara pe o pozitie similara;
- Studii superioare;
- Cunostinte medii a limbii engleze si a pachetului MS Office;
- Abilitati excelente de comunicare, organizare si prioritizare;
- Rigurozitate, atentie la detalii, capacitate de gandire analitica si rapida;
- Capacitate mare de adaptare la cerinte noi si capacitate de invatare rapida;
- Orientare catre oameni;

Descrierea jobului

- Conduce si controleaza activitatea unui grup de raioane;
- Urmareste si se asigura de prezenta si corectitudinea etichetelor de pret, a panourilor informationale si promotionale in vederea informarii corecte a clientilor;
- Repartizeaza resursele de personal si adapteaza structura echipei in functie de fluxul de clienti, marfa sau de activitatile departamentului/departamentelor;
- Este responsabil de respectarea si aplicarea tuturor politicilor de resurse umane la nivelul echipei pe care o coordoneaza: recrutare, formare, gestiunea carierei, salarizare, relatii de munca, reglementari legale;
- Gestioneaza procesul de formare continua a personalului in scopul cresterii productivitatii muncii, in departamentul sau si a identificarii colaboratorilor cu potential evolutiv;
- Urmareste si analizeaza tabloul de bord, indicatorii de gestiune (cifra de afaceri, marja, stocuri. etc.).

Descrierea companiei

Adecco Romania este parte a Adecco Group, lider local si mondial in furnizarea de servicii de resurse umane. Cu peste 33.000 de angajati full time si aproximativ 5.100 de sucursale, Adecco este prezent in peste 60 de tari si teritorii.

În Romania, compania gestionează peste 8.000 de persoane plasate, are o baza de date cu peste 500.000 de candidaţi şi deserveste zilnic peste 600 de clienţi, toate acestea prin intermediul colegilor din cele 15 sucursale raspandite in intreaga tara.

Misiunea noastra este sa oferim oportunități de angajare în orice etapă a carierei profesionale, iar companiilor, talentele de care au nevoie.

Pentru mai multe joburi ne puteți vizita website-ul www.adecco.ro unde vă puteți înregistra CV-ul în baza de date Adecco sau puteți descărca aplicația Adecco Jobs valabilă în AppStore și GooglePlay.

Toate datele și CV-urile sunt tratate cu confidențialitate si vor fi luate în considerare în proiectele ce corespund experienței dumneavoastră profesionale.

Adecco se angajeaza sa va protejeze si sa va respecte dreptul la intimitate si la protectia datelor dvs. cu caracter personal. Detalii despre prelucrarea datelor dvs. de catre Adecco puteti gasi pe www.adecco.ro.

Expirat
Coordonator Raioane Hypermarket  -  Adecco Romania

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close