Publicat 01 Oct 2016 | Expiră 02 Nov 2016

Coordonator Proiecte Culturale.

7 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Într-o lume în continuă mișcare nevoia de relaxare crește proporțional cu nivelul de cultură.
Dacă ești realist și înțelegi că doar perseverența și munca în echipă pot face din tine un om respectat, poți încerca metodele noastre de lucru avand un program flexibil, putere deplină asupra modului de organizare si derulare a proiectului coordonat, nelipsind logistică pusă la dispoziție pentru mai buna desfășurare a activității. Acestea sunt criteriile de bază oferite de noi, pentru ca tu să ai un loc de muncă pe placul tău.
Dacă te numeri printre cei care doresc evoluție prin muncă în echipă, te așteptăm cu drag la preinterviu.

Descrierea jobului

Coordonatorul de proiect cultural, reprezintă echivalentul managerului unei fabrici de producție hi-tech, mereu în concurență cu cei din piața media și divertisment.

Descrierea companiei

Asociatia Culturala pentru Tineret ’’Pur si Simplu’’ din Galați doreste să implementeze tinerilor o altă viziune asupra importantei implicarii comunitatii locale in sprijinirea actului artistic prin numeroase evenimente de tip spectacol, concurs, piese de teatru, proiecţii cinematografice, activităţi în aer liber etc. pentru a putea anima şi influenţa simţul artistic, abilităţile şi competenţele acestora, dar si acordarea de sprijin real in cresterea si educarea tinerilor.

Proiecte cultural-artistice, sportive si de educatie ecologica.
Parteneriat national si international multidisciplinar.

Expirat
Coordonator Proiecte Culturale.  -  Asociatia Culturala pentru Tineret

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close