COORDONATOR PRODUCTIE

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Departamente
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Absolvent de studii tehnice/inginerie;
Experienta anterioara in coordonarea de echipe, in medii de productie;
Cunostinte MS Office;
Limba engleza nivel operational;
Constituie un avantaj:
Cunostinte utilizare SAP;
Experienta anterioara in industria textila.

Descrierea jobului

-Organizeaza si coordoneaza activitatea de productie, fiind responsabil de utilizarea eficienta a echipamentelor si a fortei de munca;
- Analizeaza si stabileste prioritatile de productie / utilizarea echipamentelor/ distribuirea sarcinilor catre operatori si decide in functie de necesitatile operationale, asigurand realizarea volumelor de productie planificate, la timp.
- Monitorizeaza realizarea activitatilor de productie in conformitate cu procesul definit si cerintele de calitate, productie, sanatate si securitate in munca;
- Analizează rapoartele de rebut/rework și propune soluții de reducere a acestuia;
-Se implica activ, impreuna cu departamentele suport, in procesele de recrutare, instruire, evaluare si dezvoltare a personalului din subordine;
- Participa la proiecte de imbunatatire continua, identifica arii de interventie, propune solutii, asigura resurse, in vederea optimizarii fluxurilor de productie.

Descrierea companiei

DESLEECLAMA SOLUTIONS SRL este membra a grupului belgian BekaertDeslee, lider mondial in domeniul tesaturilor pentru saltele. Unitatea de productie din judetul Valcea a fost infiintata in anul 2011, inregistrand o crestere permanenta de la an la an, ca urmare a investitiilor efectuate de grupul belgian in cresterea si modernizarea capacitatilor de productie.

In prezent ne desfasuram activitatea in Parcul Industrial Budesti, la iesirea din Rm. Valcea, intr-un spatiu de productie modern, cu dotari si conditii de lucru la standarde europene.

Daca profilul tau profesional corespunde cerintelor postului si daca doresti sa faci parte dintr-un colectiv care imbina tineretea, dinamismul si experienta, te rugam sa ne transmiti CV-ul tau pentru a te cunoaste mai bine.

Publicat 29 iun. 2021 Reactualizat 13 iul. 2021 Expiră 29 iul. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos