Coordonator local proiect Vreau in clasa a noua

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Nivel carieră
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere

Candidatul Ideal

Absolvent de studii superioare psihopedagogice sau în domeniul social;
Experienţă în lucrul cu tinerii, consiliere vocaţionala şi dezvoltare personală;
Experienţă în coordonarea proiectelor.

Descrierea jobului

  • Identifica şi înscrie în proiect copiii din comunităţile din mediul rural din judeţul în care este implementat proiectul;
  • Colectează şi monitorizează situaţia şcolară a fiecărui copil în strânsă colaborare cu familia şi cadrele didactice;
  • Este responsabil, gestionează şi monitorizează bugetul alocat pentru fiecare sursă de finanţare;
  • Contribuie la dezvoltarea planului anual de activităţi şi se asigură de implementarea lunara a acestuia;
  • Coordoneaza procesul de meditaţii, mentorat şi consiliere psihologică;
  • Identifică potenţiali finanţatori locali pentru susţinerea proiectului;
  • Respectă valorile şi misiunea Fundaţiei.

Descrierea companiei

World Vision România este o fundație neguvernamentală care pune în centrul activității sale bunăstarea copilului. Suntem parte din marea familie World Vision International, prezentă în aproape 100 de țări din întreaga lume. În cei 30 de ani de prezenţă în România, am ajutat peste 560.000 de copii şi adulţi, în peste 500 de comunităţi din 18 judeţe. World Vision România crede în dreptul la şanse egale pentru copiii de la sate şi de la oraş şi de aceea în comunităţile rurale unde este prezentă desfăşoară programe de dezvoltare comunitară pe termen lung cu focus pe educaţie şi reducera abandonului şcolar, sănătate şi protecţia copilului, agricultură şi dezvoltare rurală, angajament civic şi creştin.

* World Vision Romania prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal in scopul recrutarii de personal, asa cum reiese din Nota de Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal in scopul recrutarii, disponibila pe site-ul fundatiei la https://worldvision.ro/nota-de-informare-privind-prelucrarea-datelor-cu-caracter-personal-in-scopul-recrutarii. Inainte de a aplica pentru acest post, va invitam sa consultati nota de informare mentionata. Aplicand pentru un post disponibil va exprimati consimtamantul ca datele dumneavoastra cu caracter personal sa fie prelucrate de catre Fundatia World Vision Romania in conditiile mentionate in Nota de informare.

Publicat 18 apr. 2022 Expiră 18 mai 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.