Coordonator echipa - cleaning

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Departamente
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

- persoana responsabila;
- bune abilitati de coordonare;
- rezistenta la stres;
- persoana dinamica, harnica si cel mai important serioasa;
- abilitati bune de comunicare si intelegere.

Descrierea jobului

- experienta in coordonarea unei echipe de minim 10-20 de persoane;
- experienta in gestionarea unei echipe formate din muncitori necalificati;
- experienta in curatenie nu este obligatorie, dar este utila;
- experienta in gestionarea problemelor;
- persoana energica, de actiune;
- comunicare si comportament adecvat postului;
- disponibilitate la program flexibil;
- mentinerea relatiei dintre firma si client, coordonarea si planificarea personalului la curatenie, verificarea calitatii serviciilor prestate si toate problemele aparute;
- instruirea si reinstruirea personalului de curatenie.

Descrierea companiei

Medline este o companie de top din domeniul Facility Management, una dintre firmele cele mai importante, recunoscute şi apreciate din acest sector de activitate. Prezenţa noastră în clasamentul liderilor la nivel naţional şi regional din România ne obligă să fim în fiecare zi mai buni, mai eficienţi şi să venim în întâmpinarea clienţilor noştri cu servicii integrate.

Asigurăm o largă paletă de servicii distincte datorită cărora clădirile, în toată complexitatea lor, funcţionează corect. Pentru noi, Facility Management înseamnă permanenta îmbunătăţire a condiţiilor, asigurarea unor standarde înalte de siguranţă, reducerea consumului de energie şi prevenirea apariţiei sincopelor. Tratată ca un întreg, orice clădire va oferi ambientul ideal în care oamenii să găsească adăpost, un mediu plăcut de lucru sau relaxare.

Tot mai mulţi manageri descoperă avantajele externalizării serviciilor non core: eficienţă, profesionalism, reducerea dar și controlul costurilor. De aceea oferim un pachet complet de Facility Services: servicii profesionale de curăţenie, mentenanţa tehnică a clădirilor, servicii de monitorizare energetică, curățenie industrială, verificarea şi curăţarea sistemelor de ventilaţie, recondiționarea pardoselilor din beton, întreţinerea spaţiilor verzi, deratizare.
www.medline.com.ro

Publicat 24 iun. 2022 Reactualizat 22 iul. 2022 Expiră 24 iul. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.