Coordonator Curieri

Cargus SRL - 3 poziții
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Studii
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Permis conducere

Candidatul Ideal

Echipa Cargus se mareste!
Capacitatea de a-i inspira pe ceilalti;
Să fie organizat, să aibă o atentie deosebită la detalii si să pregăteasca totul din timp;
Atitudine pozitiva si entuziast;
Abilitati de lider;
Abilitati de comunicare;
Practici de succes si rezultate;

Educație și experiență

BAC si/sau Studii universitare
Experienta in coordonarea unei echipe
Experienta in rezultate si practici de succes implementate
Limbă Engleză (mediu- scris si vorbit)
Excelente abilități de comunicare
Microsoft Office – Word , Excel, Outlook, Teams, Power Point
Permis auto categoria B

Descrierea jobului

Coordonarea activitatii din zona de responsabilitate;
Mentinerea productivitatii curierilor;
Planifica pe plan local activitatile operationale;
Ofera indrumare si motivare personalului din subordine;
Se asigura ca serviciile de livrare si colectare a comenzilor sunt executate conform procedurilor si indeplinesc standardele de calitate si performanta agreate;
Cresterea si mentinerea productivitatii : SPR – Stopuri Pe Ruta – conform target
Flexarea stopurilor pe rutele de curieri;
Verifica acuratetea numarului de stopuri declarate de catre curierii din subordine;
Efectueaza check-ride-uri pentru verificarea activitatii pe ruta;

Descrierea companiei

Am pășit pentru prima dată pe piața de curierat în anul 1991, sub brandul Cargus, devenind astfel prima companie de curierat din România. În 2004, a fost înființată o nouă companie de curierat – Urgent Curier, iar în 2014 cele două au devenit parteneri egali printr-un proces de fuziune, creând astfel una din cele mai importante companii de pe piață de curierat intern de la noi: Urgent Cargus. In luna noiembrie 2020 are loc o schimbare a denumirii si valorilor copmaniei, iar Urgent Cargus se transforma in CARGUS.

Cu peste 25 de ani experiență în piața de curierat romanească, Cargus deține și utilizează singura rețea națională de 133 de centre și depozite, o flotă de peste 2 600 vehicule și peste 3 000 de angajați și colaboratori, acoperind 100% din teritoriul României, servind peste 35 000 de clienți în fiecare lună și realizând peste 8 milioane de expedieri pe an.

Cargus își propune ca prin profesionalism, inovație și servicii de înalta calitate să devină “compania preferată de servicii de curierat intern". Ne bazăm pe promptitudine, flexibilitate și responsabilitate și adaptăm rapid activitatea în funcție de cerințele clienților noștri pentru că doar așa putem oferi cele mai bune servicii clienților clasici și din e-commerce.

Cargus investește constant în modernizarea flotei și a echipamentelor, precum și în pregătirea profesională a oamenilor săi. Ne mândrim cu o echipa tânăra, dinamică și entuziastă, alcătuită din persoane ce împărtășesc experiențele și pregătirea tutoror membrilor, astfel fiecare putând să își atingă potențialul maxim.

Suntem o companie puternică, solidă, primitoare și deschisă spre nou și oferim sprijin ca fiecare membru să își atingă obiectivele de dezvoltare în carieră.

Dacă ai determinare și dorință de a învață și crește alături de Cargus, noi adăugăm un strop de spirit de echipă și multe zâmbete pentru reușite frumoase împreună. Privește spre viitor cu încredere și energie venind la noi în echipă!

Mai puternici impreună!

Publicat 8 nov. 2021 Reactualizat 6 dec. 2021 Expiră 8 dec. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.