Publicat 15 Iul 2019 | Reactualizat 12 Aug 2019 | Expiră 15 Aug 2019

Controlor financiar de gestiune

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

cunoasterea contabilitatii de gestiune (calcul costuri), inteligenta (gandire logica, memorie, capacitate de analiza, si sinteza) ;  capacitate de organizare si conducere a activitatii serviciului ;  capacitate de a prelucra informatiile, de a le interpreta si de a le valorifica prin luarea de decizii sau prin furnizarea de date prelucrate altor factori decizionali ;  corectitudine, tenacitate, seriozitate, atitudine principala in relatiile cu oamenii.  aptitudini de comunicare orala si scrisa ;  comunicare eficienta ;  capacitate de ascultare activa ;  capacitate de planificare;  orientarea discutiilor spre obiectivul urmarit.  flexibilitate, operativitate, capacitate de argumentare.

Descrierea jobului

elaborarea analizei economico-financiare în scopul fundamentării deciziilor şi a îmbunătăţirii performanţelor (analiza antecalcul-postcalcul); verifică respectarea prevederilor legale în execuţia bugetului de venituri şi cheltuieli al operatorului economic şi al subunităţilor din structura acestuia, urmărind: realizarea veniturilor şi încadrarea în nivelul cheltuielilor aprobate; gradul de realizare a veniturilor, de efectuare a cheltuielilor şi de obţinere a rezultatului; urmarirea respectarii procedurilor ISO 9001:2008

Expirat
Controlor financiar de gestiune  -  Ring Textile Production

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close