Publicat 20 Ian 2016 | Reactualizat 17 Feb 2016 | Expiră 21 Feb 2016

Contabil

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Alatura-te Departamentului Financiar–Contabil, la sediul nostru din Iaşi !
Noi apreciem autonomia, spiritul organizatoric şi atenţia la detalii, iar tu vei regăsi în echipa noastră profesionalism, determinare şi solidaritate!

Pentru reuşită în această misiune este nevoie de:
-Studii economice, cunoștințe contabile;
-Experiența în domeniul Contabilității de minim 3 ani - reprezintă un avantaj;
-Experientă de operare Excel;
-Atenție la detalii și la acuratețea datelor;
-Plăcerea de a lucra cu cifrele;
-Cunoașterea programului de lucru SAP (constituie un avantaj);
-Cunoștințe de limbă franceză A2 ( constituie un avantaj).

Descrierea jobului

(R51007020150)
In calitate de Contabilt în Veo, principalele tale misiuni vor fi: 
-Verificarea și înregistrarea în contabilitate a operațiunilor aferente: facturi achiziții, facturi vanzări, operațiuni bancare, cheltuieli în avans, reevaluări solduri în devize;
-Verificarea fișelor clienți și furnizori;
-Completarea dosarelor contabile al fiecărei luni cu documente corecte din punct de vedere legal;
-Participarea la operațiuni de reconciliere a conturilor contabile;
-Verificarea balanței contabile pentru operațiile de închidere lună;
-Întocmirea declarațiilor fiscale lunare și trimestriale;
-Întocmirea diverselor rapoarte solicitate de către Management.

Beneficii:
- Posibilitatea de dezvoltare a carierei, prin participarea la training-uri de specialitate pentru dezvoltarea competenţelor (atât în ţară cât şi în străinătate);
- Mediu de lucru internațional, alături de o echipă tanară şi profesionistă;
- Pachet salarial motivant.

Descrierea companiei

9 ani de experiență, cu o creștere de 140%  in ultimii 2 ani. Aproape 500 de colegi în 6 sedii din România, Republica Moldova și Polonia. Peste 20 de proiecte cu expunere internațională. Mediu multicultural și un zumzăit continuu în multe limbi străine: engleză, franceză, italiană, spaniolă, greacă, germană, rusă, turcă, sârbă, croată. Clienți din toate colțurile lumii.
Suntem un furnizor de servicii de consultanţă Business to Business acoperind o gamă largă de domenii, iar specialiștii noștri în COMERŢ INTERNAȚIONAL și TRANSPORT, IT, FINANŢE și RESURSE UMANE fac din VEO o companie de profesioniști.
Ce ne definește? PASIUNEA şi IMPLICAREA. Punem aceste ingrediente magice în tot ceea ce facem, iar acest lucru se reflectă nu numai în rezultatele noastre, ci mai ales în activitatea noastră zilnică.
Ce îţi propunem ? Provocări, zi de zi! Provocarea de a te adapta unei companii care crește anual cu peste 80%, provocarea de a fi într-o permanentă competiție cu tine însuți, provocarea de a lua proiecte de la 0 și de a le da un sens!
Îți  încurajăm spiritul antreprenorial, creativitatea și ideile originale. Îți oferim posibilități de dezvoltare a carierei, training-uri la nivel internaţional care să te ajute să devii un profesionist din ce în ce mai bun, dar și sprijin personal, solidaritate în momentele dificile.
Dacă îţi doreşti un angajament pe termen lung, iar provocările nu te sperie, ci sunt impulsul care te împinge spre birou zâmbind, te invităm să ne cunoaștem și să vorbim despre cariera ta!

Expirat
Contabil  -  Veo Worldwide Services

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close