Contabil senior in Firma de contabilitate (saga)

Kaito Logistic S.R.L.
1 poziție
Anunț în curs de verificare

Candidatul Ideal

Angajam economist / contabil cu experienta in utilizarea softului SAGA si cunostinte profunde de contabilitate. De la contabilizarea facturilor si contarea acestora, la inchiderile lunare, trebuie sa stapaneasca foarte bine planul de conturi. De asemenea sa aiba cunostinte in departamentul de resurse umane.

Cautam o persoana serioasa si constiincioasa, orientata spre rezultate si foarte atenta la detalii, care sa aiba abilitati de comunicare, cu capacitatea de a lua decizii rapide. O persoana responsabila, foarte organizata si orientata spre client, cu dorinta de a evolua in cariera si a capata cat mai multa experienta in domeniu.

Program de luni - vineri de la 9:00-18:00.

Salariu motivant, negociabil in functie de cunostinte si abilitati.

Descrierea jobului

Activitatea presupune administrarea unui portofoliu de clienti, inregistrarea documentelor contabile si verificarea inregistrarilor contabililor juniori daca este cazul. Pentru fiecare CliFiecare Client din portofoliul, va trebui sa execute urmatoarele operatiuni:

inregistrare documente (facturi emise/primite, z-uri zilnice, extrase de cont, registru de casa) si contarea acestora
reglari lunare (gestiune, avansuri, etc)
inregistrarea si amortizarea lunara a mijloacelor fixe, a deconturilor de cheltuieli (daca e cazul)
calculul si inregistrarea impozitului si intocmirea si depunerea declaratiilor lunare/trimestriale/semestriale si/sau in cazuri speciale (010, rectificative, etc)
intocmire OP -uri Buget de Stat si Bugetul Asigurarilor Sociale
Inregistare si transmitere Revisal (contracte de munca, acte aditionale, incetari), pontaje, concedii medicale, concedii de odihna, intocmire si depunere Declaratie, intocmire OP-uri pt Bugetul Asigurarilor Sociale.

Descrierea companiei

Societate de contabilitate ce presteaza servicii financiare catre companii mici si mijlocii. Este formata dintr-o echipa dinamica, cu posibilitati vaste de expertizare financiara a tuturor tipurilor de societati comerciale.

Scopul principal este acela de a sprijini societatile comerciale in ascensiunea economica a acestora prin oferirea unor solutii alternative, in conformitate cu legislatia in vigoare, intr-o perioada in care schimbarile au un ritm alert.
Publicat 15 Mart. 2023 Expiră 14 Apr. 2023
Joburi similare
Administrare cookies 🍪

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență presonalizată.

Permite activarea pentru a beneficia de avantajele lor.

Poți administra oricând setările aici.