MiniCRM

MiniCRM Inc.

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

La MiniCRM lucrăm de 10 ani pentru a ne ajuta clienții să construiască afaceri care să aibă succes pe termen lung. În anul 2020, MiniCRM a ajuns pe lista Deloitte Fast 500 EMEA a companiilor IT cu cea mai rapidă creștere. Astăzi, peste 1704 companii folosesc zilnic MiniCRM atât în România, cât și în Ungaria.

MiniCRM este un concep de business care pune accent pe clienți si pe construirea unui business viabil si de succes pe termen lung. Implementăm sisteme CRM pentru a schimba semnificativ modul în care angajații gândesc despre clienți și facilităm comunicarea cu aceștia.

Sistemul MiniCRM se adresează persoanelor care doresc să cunoască nevoile reale ale clienților, să fie mai organizate, să își crească veniturile și să își dezvolte compania folosind o soluție de management modernă. Misiunea noastră este de a realiza produse inovatoare, bine concepute, care să permită companiilor să servească mai mulți clienți.

Valorile noastre de bază sunt următoarele: învățarea continuă, onestitatea, deschiderea, conștientizarea de sine și corectitudinea. Ne dorim să oferim soluții excelente, să creăm ceva unic și să ne îmbunătățim ca indivizi, dar și ca și echipă.

Alături de echipa MiniCRM, profesioniști pasionați, construim unul dintre cele mai bune produse pentru IMM -uri, experimentăm, acordăm atenție detaliilor, învățăm și tratăm oamenii corect.

MiniCRM este calea cea bună spre succes! Hai și tu alături de noi!

 

Media
Pajama day
Celebrating every succes
Pet friendly work environment
Morning meeting
Offering support
Pet friendly office
Joburi

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.