Publicat 30 Iun 2021 | Reactualizat 28 Iul 2021 | Expiră 31 Iul 2021

CONTABIL SENIOR/CONTABIL JUNIOR

3 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Daca esti un profesionist in domeniul finaciar contabil, esti pasionat de acest domeniu, daca iti doresti provocari noi si divesitate pe care o gasesti intr-o societatea de profil atunci esti candidatul ideal. Astfel daca ai o experienta de minim 5 ani, abilitati de operare cu un sistem ERP (Winmentor ar reprezenta un avantaj), abilitati de comnunicare, planificare si organizare atunci te asteptam sa te alaturi echipei noastre de profesionisti

Descrierea jobului

Gestionarea intregului flux financiar contabil, intocmire de declaratii lunare, trimestriale si situatii financiar contabile, consultanta si suport pentru companiile din portofoliu, analiza situatii de natura financiar contabila.

Descrierea companiei

Societatea este o companie din domeniul serviciilor finaciar contabile, membra CECCAR Clientii nostri sunt persoane juridice si fizice atat romane cat si straine din diverse sectoare de activitate iar misiunea noastra este sa gestionam intr-o maniera eficienta si completa a proceselor financiar contabile. Echipa noastra este formata din profesionisti contabili, tineri si abitiosi care se bazeaza pe pricipii solide si demne de urmat.

Facem totul din pasiune si suntem preocupati sa ne dezvoltam profesional continuu. Urmarim relatii de parteneriat pe termen lung iar pastrarea formulei de echipa restransa ne confera avantajul de a fi mai aproape de clientii nostri asa ca va invitam sa faceti parte din echipa noastra.

Expirat
CONTABIL SENIOR/CONTABIL JUNIOR  -  MBC ACCOUNTING SOLUTIONS SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close