Publicat 02 Ian 2019 | Reactualizat 09 Ian 2019 | Expiră 02 Feb 2019

Contabil cu experienta minim 2 ani

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Persoana dornica sa lucreze in echipa, sa se afle intr-un permanent proces de invatare si imbunatatire a cunostiintelor profesionale.

Descrierea jobului

Contabil primar care va lucra in echipa cu un expert contabil. Operatiuni zilnice : inregistrari in program SAGA a actelor primare, jurnal banca si casa, redactare contracte de munca, inregistrari in Revisal, verificare jurnale, etc

Descrierea companiei

Suntem o societate de contabilitate, expertiza contabila si servicii de consultanta in domeniul financiar-contabil, membra CECCAR. Colectivul nostru se caracterizeaza prin profesionalism, seriozitate, responsabilitate si implicare. Detinem un spatiu de lucru modern care ofera toate conditiile pentru desfasurarea activitatii intr-un mod placut. Ne adresam unui portofoliu considerabil de clienti din toate domeniile de activitate cu care pastram o buna relationare , respect si confidentialitate.

Expirat
Contabil cu experienta minim 2 ani  -  SC BREJA TEAM CONSULTING SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close