CONSULTANT VANZARI

MARELVI IMPEX SRL - 5 poziții
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Departamente
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere

Candidatul Ideal


Ești pregătit pentru schimbare?

Dacă ai experiență în vânzări, cunoștinte operare PC, abilități de comunicare, relaționare și negociere, atitudine pozitivă, proactivă și ești orientat spre rezultate, vino să te alături echipei noastre!

Descrierea jobului

Care va fi rolul tău?

Să oferi consultanță în vânzarea produselor electronice și electrocasnice în magazinele noastre, prin implementarea strategiilor de vânzare stabilite de conducerea firmei.

Constituie un avantaj:

– Experiența în vânzări
– Permis de conducere: B

Beneficii:
– perioadă de inducție
– mediu de lucru plăcut
– salariu fix și posibilități de promovare
– bonus de performanță

Descrierea companiei

De peste 25 ani activam in distributia si comercializarea produselor electrocasnice. Misiunea noastra este de a oferi cele mai bune produse si servicii clientilor nostri, intr-un timp cat mai scurt. De-a lungul timpului ne-am reinventat, am deschis zone noi de business, fiind intr-o continua dezvoltare. Stim ca in business, oamenii sunt cei care fac diferenta si ne dorim sa investim in oameni si sa construim o cultura organizationala in care pasiunea pentru ceea ce facem sa fie impartasita de toti membrii echipei.

In prezent, suntem unul dintre cei mai mari distribuitori de electronice si electrocasnice la nivel national, activand atat in zona de B2B, cat si B2C, in offline, dar si in online. Partenerii nostri sunt in toate zonele de retail, de la clienti internationali din categoria hypermarket, comert online, magazine si retele specializate in comertul cu electrocasnice, pana la DIY, producatori de mobilier si showroom-uri. Cele 30 de branduri comercializate, echipa noastra si flexibilitatea, ne recomanda ca fiind unul dintre cei mai buni furnizori ai clientilor nostri.

Vrem sa evoluam, sa ne dezvoltam, sa fim mai buni. Investim in oameni, apreciem integritatea, dorinta de invata unii de la altii, de a lucra in echipa si de a ne bucura de rezultatele ei. Stim ca doar impreuna putem fi mai buni.

In prezent, cu o cifra de afaceri de peste 75 de milioane de euro anual, cu peste 200 de angajati si peste 300 de clienti la nivel national, suntem in cautare de oameni talentati si pasionati care sa se alature echipei noastre si sa construim lucruri frumoase impreuna. Ne dorim ca fiecare membru al echipei sa fie parte din povestea noastra de success, sa fie rasplatit si sa se bucure pentru realizarile noastre.

Publicat 2 mai 2022 Expiră 1 iun. 2022
Joburi similare

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.