Publicat 23 Apr 2019 | Reactualizat 23 Mai 2019 | Expiră 24 Mai 2019

Consultant vanzari locatii lux Paris, Haga, Munchen, Dublin

20 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Candidatul ideal este sociabil, dinamic si ambitios, dornic sa lucreze intr-un mediu international in care are posibilitatea sa cunoasca oameni diferiti, sa isi faca prieteni noi si sa castige din ce in ce mai multi bani de la o luna la alta, sistemul de plata fiind bazat si pe un sistem de comisioane care garanteaza profituri crescatoare!
Daca va place sa comunicati si sa lucrati cu oamenii si doriti o cariera in vanzari intr-un mediu de lux, in Mall-urile din marile capitale europene sau in aeroporturi centrale atunci sunteti candidatul ideal!
Nu este nevoie sa aveti experienta in vanzari sau studii superioare, doar un nivel de engleza conversational si dorinta de dezvoltare financiara si profesionala!
Job-urile de Sales Consultant sunt disponibile in locatii de vis precum Suedia, UK, Germania, Austria, Irlanda, Franta si Olanda.

Va invitam sa ne urmariti pe site-ul nostru pentru informatii vizuale, precum poze de la cazare, poze cu echipa, poze din magazin si descrierea brandurilor promovate:
https://joburi-in-strainatate.com/ro/homepage-2/
https://joburi-in-strainatate.com/en/testimonials/
https://joburi-in-strainatate.com/ro/intrebari-frecvente/
https://joburi-in-strainatate.com/ro/galerie/

Beneficii:
- bilet de avion gratuit sau rambursarea acestuia
- venit minim garantat intre 1000-1500 de lire sau comisioane din vanzari de 20-30% care va garanteaza profit de 2000-3000 euro/lire
- cazare gratuita primele 2 saptamani in camere mobilate modern in apropiere de magazin, apoi chiria este de maxim 400 euro/lire pe luna, cu tot cu utilitati incluse
- training profesional gratuit
- servicii de recrutare gratuite
- posibilitatea de promovare pe pozitii de Management
- sustinere pe tot parcursul recrutarii si in procesul de acomodare
- posibilitatea de relocare dintr-o tara in alta dupa 3 luni de experienta.

Descrierea jobului

- promovarea si vanzarea de produse cosmetice de lux in magazine din Mall-uri sau aeroporturi
- program de zi, intre 8-10 ore/zi, cu zile libere
- abordarea potentialilor clienti intr-un mod respectuos si identificarea nevoilor acestora
- efectuarea de demonstratii gratuite de produse pentru a garanta calitatea acestora
- incasarea produselor.

Produsele sunt organice universale, folosite atat de catre barbati cat si de catre femei, de igiena corporala. Este vorba de brand-uri de lux internationale, precum Obey Your Body, Mica Bella, Gratiae, Donna Bella, Aria Beauty, Bella Pierre, etc.
Procesul de recrutare implica trei interviuri pe Skype in care aveti ocazia sa primiti toate informatiile necesare, o pregatire in prealabil pentru inceperea activitatii in strainatate si totodata posibilitatea de a-l cunoaste pe angajator inainte de a lucra impreuna. De asemenea, puteti primi detalii de contact ale Consultantilor nostri de succes de la locatia aleasa.
Nu ezitati sa va indepliniti visul unui job in strainatate, aplicati cu incredere si descoperiti succesul!
https://www.facebook.com/Rikrecruit/

Descrierea companiei

Suntem o agentie de recrutare cu joburi in strainatate, insotite de pachete foarte avantajoase. In experienta de peste 10 ani pe piata europeana de resurse umane, ne-am extins mult portofoliul, ne-am consolidat relatiile cu partenerii si am obtinut beneficii incredibile pentru tine.

Ne adresam atat tinerilor cu experienta pe vanzari, cat si studentilor cu potential, si oferim joburi sigure, care incurajeaza progresul si castigul atat in plan financiar, cat si personal.

* Aplicand pentru compania noastra vei putea primi emailuri cu cele mai noi si atractive oferte de munca

Afla mai multe despre noi aici:

https://joburi-in-strainatate.com/ro/homepage-2/

Poti vedea cateva testimoniale si povesti de succes aici

https://joburi-in-strainatate.com/en/testimonials/

TOATE JOB-URILE SUNT IN STRAINATATE

Leading company in the United Kingdom. We are active for over 10 years is the industry of retail and costume service. We are looking for highly motivated individuals that want to integrate on our field and contribute to the growth and sucsess of brand.

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la contact@ejobs.ro.

Consultant vanzari locatii lux Paris, Haga, Munchen, Dublin  -  Rik HR

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close