Consultant Vanzari, Casier, Depozitar

Oraș de lucru
Studii
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

- Studii medii;
- Disponibilitate de a lucra in ture si in weekend (magazinul se afla situat in mall);
- Persoana muncitoare si responsabila;
- Persoana orientata spre a oferi ajutor;
- Atitudine pozitiva si orientata catre rezultat;
- Foarte buna comunicare cu clientii.

Descrierea jobului

LC Waikiki Romania angajeaza pentru magazinele sale - Consultant Vanzari, Depozitari si Casier.

- Asigură expunerea produselor şi a celorlalte materiale vizuale in magazin;
- Îmbraca manechinii din raion/vitrine şi urmăreşte actualizarea etichetelor;
- Urmăreşte obiectivele magazinului, lunar, săptămânal şi zilnic;
- Întâmpina clienţii care intră în magazin, în mod plăcut, zambind;
- Află ceea ce îşi doreşte clientul, îi prezintă produsele, în conformitate cu dorinţa acestuia şi îl îndrumă spre cabină pentru probă;
- Verifică, în mod frecvent cabinele de probă, adună produsele şi umeraşele din cabine
- Prezintă clienţilor combinaţii de produse ce pot asigura vânzări suplimentare;
- Ofera suport clientilor pe toata perioada prezentei lor in magazin.

Descrierea companiei

LC Waikiki Retail reprezintă o companie de vânzare cu amănuntul de modă, cu o cifră de afaceri de 4 miliarde de dolari ce si-a început călătoria în Franța în anul 1985. După anul 1997 a continuat povestea ca marcă turcă sub umbrela LC Waikiki Mağazacılık Hizmetleri Ticaret A.S.

Incepand cu anul 2000 LC Waikiki, și-a făcut un brand de retail important, deschizând doar propriile sale magazine. Proiectul a accelerat și a permis companiei să își aducă clienților săi colecțiile printr-un lanț de magazine modern al cărui număr crește permanent. In Romania, LC Waikiki a deschis primul său magazin in anul 2009.

Astăzi, LC Waikiki tranzacționează în peste 1000 de magazine din 46 de țări, cu filozofia companiei potrivit căreia „Toți merită să se îmbrace bine”, permițând oamenilor să se bucure de moda accesibilă prin produse de calitate la prețuri accesibile.

Brandul LC Waikiki prezintă o colecție de modă pentru femei, bărbați și copii, cu propriile magazine înființate în țări din Europa de Est, Orientul Mijlociu, Rusia, țările CSI și Turcia. Începând din septembrie 2016, LC Waikiki a lansat pebntru clienții săi o nouă categorie cu produse textile pentru uz casnic sub denumirea LCW HOME.

LC Waikiki își propune să fie unul dintre cele 3 cele mai de succes mărci de îmbrăcăminte gata fabricate în Europa până în 2023, motiv pentru care își concentrează atenția pe dezvoltare și extindere continuă și își dorește să se alinieze permanent la așteptările clienților săi oferindu-le produsele potrivite la prețuri accesibile.

In echipa LC Waikiki există aproape 3000 de persoane care lucrează la biroul corporativ al LC Waikiki, peste 42.000 de persoane în Turcia și peste hotare, cu peste 500 de posturi de muncă prin intermediul companiei. Avem o echipă dinamică, plină de energie, concentrată pe client și pe dezvoltare continuă, iar noi oferim în schimb susținere și posibilități reale de dezvoltare profesională

Dacă îți dorești să te dezvolți profesional într-o companie de modă în continuă dezvoltare, ești pozitivă și pregătită să descoperi o lume plină de provocări, alătură-te echipei LC Waikiki.

Publicat 6 iun. 2022 Reactualizat 6 iul. 2022 Expiră 6 iul. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.